Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha más is van a gyerekkel,...

Ha más is van a gyerekkel, nem csak az anyja, az miért lepasszolás?

Figyelt kérdés

"nem attól lesz rossz szülő hogy magánbölcsibe járatja a gyereket, hanem hogy megtehetné hogy vele van, és mégis lepasszolja"

Egy másik kérdéshez írt válasz.

Őszintén, miért ennyire nagy gond a mai világban, ha egy anyuka él a lehetőséggel, és segítséget vesz igénybe?

Akár 2-3 éves gyerek esetében is.

Szeretem a gyerekeket, bármit megtennék a sajátomért is, de biztos vagyok abban, hogy ha a hét mindennapján, 24 órában vele kéne lennem és nem lenne naponta 1-2 órám magamra, mikor éppen nem anya üzemmódban vagyok 120%-os készültségen, rövididőn belül megőrülnék.

2023. szept. 23. 16:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A fent említett válasz olyan kérdésre érkezett, ahol a gyerek 2 vagy 3 délelőttöt van egy héten intézményben. Még ha 8-ra is mennek, ez napi 4 óra durván, heti 3 délelőttel számolva 12.
2023. szept. 23. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez nem egy általános vélemény. Ha sokan írták, akkor is csak birka-effektus. Egy-két szószóló hangoztatja itt szerintem csak, hogy "magadnak szülted, mit képzelsz hogy a nagyibál van pár órát hogy énidőd legyen".
2023. szept. 24. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
A legtöbb állatnál a nőstény gondozza elsősorban a kicsit.
2023. szept. 24. 06:23
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk énidő alatt míg nagyi vigyáz rá, edzeni/tornázni járok, ami 1 évvel a császáros műtét után szerintem nagyon fontos öngondoskodás. Ettől nem érzem magam sz*ranyának... sőt!
2023. szept. 24. 08:40
 15/15 A kérdező kommentje:
13-as, nem tudom, feltűnt-e, de a kérdés nem az "Állatok" kategóriában van...
2023. szept. 24. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!