Mennyi idő alatt tudtok összekészülni 2 kisgyerekkel reggel? Ovis-kisiskolás korúakkal akinek van, vagy volt.
17 hónapos és 9 éves.
Ha kell keszek vagyunk 20 perc alatt.
Hát vannak jobb meg rosszabb reggeleink.
7 éves (másodikos) fiú és 3 éves (frissen ovikezdő) lány az alanyok. Én 6:20-kor kelek, felöltözök, összeszedem magam, 6:40 körül keltem a nagyot. Elmegy pisilni, utána elterül a kanapén, általában benyom valami mesét. A ruháit oda szoktam készíteni. Nekiáll felöltözni, na ez a gyenge pontja, mert félbehagyja, másra figyel, elmerül a mesében, stb. 2-3x biztos rászólok, hogy haladjon.
Ezalatt én keltem a kicsit. Na ő vagy kipattan az ágyból vigyorogva, vagy 10 perc könyörgés kell, hogy egyáltalán megmozduljon, ez a két véglet váltakozik. Félig-meddig egyedül, de azért inkább az én segítségemmel öltözködik, megcsinálom a haját. Mivel egy valódi hercegnő, neki nem mindegy, hogy melyik gatya, melyik póló, melyik zokni, melyik hajgumi, melyik csat, ellentétben a bátyjával, akinek férfi lévén "darab-darab" hogy épp mit vesz fel.
Ha mindketten kész vannak, akkor mese lekapcs és mennek cipőt, pulcsit venni. Általában úgy 7:10 és 7:20 közt sikerül elindulni. A suli és az ovi kb 5 perc séta, de autóval megyünk, mert én onnan egyenesen megyek dolgozni. A nagy beér 7:30-ra, a kicsi meg kb 7:40-re, mindketten ott reggeliznek. Én meg tűzök 8-ra melóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!