Miért lehet ez?hogy tudnám valtoztatni?
Van egy 2 eves kisfiam és egy 4 hónapos.
A nagyobbik fiam nagyon jó kisgyerek volt most is ügyes okos de mióta megszületett az öccse
Csak engem senki mast vagy ugyis mondhatnám 10ből-9szer csipked csapkod harap stbstb( tudja hogy nem jót csinál mégis )
Tudom hogy dackorszakos,de ez nem.hiszem,hogy ez ahhoz sorolható.
Vagy de? :/
1es így hozta a sors a kiskorkülönbséget...
És szerintetek hogy tudnek ezen javítani?
Nem tudsz javítani. Egyrészt 2 évesen nem elég fejlett ahhoz az agya, hogy megértse, hogy ezzel téged bánt, másrészt pedig ahhoz sem elég fejlett az agya, hogy kontrollálni tudja a reakcióit.
Féltékeny és üt. Míg egy érett ember féltékeny, mérlegeli a az ütés kimeneteleit és aszerint cselekszik, ő meg nem képes a köztes lépés végrehajtására.
Pár évet meg várnod kell az önkontroll kialakulására. Addig is tudod tanítgatni, hogy a saját érzelmei nem mindig előrébbvalóak másokénál. Elvárhatod tőle például, hogy várja meg, amíg a kistesót lefürdeted és csak utána mesélsz neki.
Leszidni, büntetni nem sok értelme van, mert nem érti, mi a probléma a viselkedésével és az összefüggést sem fogja belátni.
Kitartást, tudom, hogy nehéz időszak.
Értem.
A kicsivel nincs baj szereti nem bántja.
Engem "büntet"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!