Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodàba menet reggel kinèl...

Óvodàba menet reggel kinèl milyen,mennyire zökkenőmentes?

Figyelt kérdés

2023. szept. 15. 07:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4 éves, most kezdte a középsőt. Szerencsére többnyire zökkenőmentes. Sose érdekelte igazán, melyik ruhát adom rá. Persze vannak reggelek, amikor csakazértse jó, amit én választottam, és ő ezt nem hajlandó felvenni. Vagy épp azon nyafog, hogy ő nem akar menni. De szerencsére ezek ritkák. Nálunk inkább abból van a konfliktus, hogy mással foglalkozik, játszik, hangoskodik (panelban pl nem annyira értékelik alattunk reggel fél 7-kor a parkettán autózást)
2023. szept. 15. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Nalunk teljesen zokkenomentes, nagyon varja, hogy induljunk, mar mar azert tud nyuglodni, hogy menjunk mar, de meg tul koran van :D

Minden reggel lelkes az elso naptol kezdve, ha beteg mindig kerdi mennyit kell aludni, hogy ujra mehessen, hetvegen is kerdi, hogy ma niiiincs ooovii?

Kozepsos, amugy.

Nalunk sosem volt, hogy ez a ruha nem jo, masikat akar stb.

Mondjuk fiu, lehet ez kozrejatszik.

2023. szept. 15. 11:36
 13/19 A kérdező kommentje:

Nálunk is fiú,csak megvannak mindig az aktuális kedvenc cuccok mindenbe már most is

A càpàs ,a Garfieldos a Pókember a kígyós és ami règen kedvenc volt azt már nem mindig akarja.

Valamikor meg tök mindegy neki

2023. szept. 15. 11:53
 14/19 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Nekem lány a kicsi, aki nagyon szeret divatozni. Én úgy csinálom, hogy reggel felajánlokv2 választási lehetőséget, abból ő választhatja ki, miben szeretne menni. Nálunk ez bevált, így ezen nincs műsor.
2023. szept. 15. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Nálunk azért voltak érdekes reggelek (ezt csak azért írom, hátha valaki hasonlóan volt). Merthogy nem mindenkinél megy zökkenőmentesen az indulás. Közre játszik, nagyobb tesó is van, pillanatok alatt ki tud alakulni egy feszultebb helyzet,amit kezelni kell.

De osszesegeben viszonylag kulturáltan el tudunk indulni (mi is) :D :D

2023. szept. 15. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálunk nem divatozás miatt van probléma a ruhával hanem szenzorosság miatt.

Én fél 6kor kelek, a gyerekeimet 6kor keltem, hogy fél 8kor legkésőbb el tudjunk indulni. A 2 nagy figyelemzavaros, tehát a reggelek igen kaotikusnak.

2023. szept. 15. 13:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem volt gond soha, mar iskolas.

Nem erdekli a ruha (fiu ), en mondjuk szuletese ota egyszeru ruhakat veszek, mert az tetszik, soha nem volt mesehosos stb. ruhaja, kizarolag egyszinu vagy csikos , lehet ez miatt is, de sosem erdekli mi van rajta 🙂

2023. szept. 15. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Én előző este kikészítem a ruhát, bár a fiamnak tök mindegy mit vesz fel, most középsős. Nálunk inkább az a probléma, hogy nem akar öltözni, tudna egyedül, de mindig kitalál vmit, elkalandozik 🤦‍♀️
2023. szept. 17. 20:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Én utáltam oda menni, és mindig végigsírtam az utat. Szerencsére sokat voltam náthás, és Nagyanyám vigyázott rám otthon. Kiderítették, hogy mentális alapon "csinálom" az egész betegséget, azért nem gyógyulok 2 hét után sem. Én már olvasni is tudtam, a többiek beszélni sem, csak gügyögtek. Utáltak, én is őket. Hamar kivettek onnan, de 42 évesen is még rosszakat álmodom, akkora trauma volt nekem az ovi. Amikor belehánytam a babfőzelékbe, mert kozmás íze volt, és óvónéni énekelt nekem, miközben a számba tette kanállal, amibe én már belehánytam, az pl isteni volt. Én mondtam érthető szavakkal, hogy mi történt, de mintha nem hallaná. Lehet, hogy rossz álom volt az egész. A mai gyerek meg a ruhával, meg a hajával törődik, nahát. A kedvenc mesehősös pulcsimat nem mertem volna felvenni, mert ráfújják az orrukat, vagy leöntenek kakakóval. Néha utálom, hogy filmszerű a memóriám.
2023. szept. 28. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!