Óvodàba menet reggel kinèl milyen,mennyire zökkenőmentes?
Nálunk semmi probléma vele.
Keltem, öltözünk, ülünk a kocsiba és megyünk.
Ilyenekre gondolok,hogy ez a póló nem jó meg az a pulóver kell ,nem akarok oviba menni stb....
Nálunk ezen megy nèmi macera ,hogy melyik ruhát akarja
Nálunk nincs ilyen.
Megkérdezem melyiket akarja felvenni, felsorolom mik vannak, hogy pl
Legos, mancs őrjáratos, dínós stb póló.. ő meg valaszt melyiket venné fel szivesen. Ugyan ez a nadrág, pulcsi is. Nem én döntöm el, hogs ebbe mész és kész.
Olyan meg talán 2x volt, hogy "nem akarok oviba menni". Középsős egyébként a fiam.
1#
Hát itt mondják, hogy teljesen rendben van a gyerek mikor készülődnek. Ja, ezt hittem én is egy ideig.
Aztán mintha beütött volna valami, elkezdett mindenen hisztizni.
Ez nem jó, az nem jó… nem akar menni, nem akar ottaludni, nem jó ez a haj, nem ezt akarja enni stb stb
Van hogy direkt felkeltem 1 órával korábban a tényleges kelési idő helyett, hogy biztos elkészüljünk mert botrány néha amiket levág
Igen mi se akarunk dönteni ,de amikor pont szennyesbe van amit akar ès semelyiket se akarja a lehetőségek közül.
De rövid kínlódás után megy minden.
Abban reménykedek ,hogy rosszabb ne legyen mert ez így mèg kezelhető.
Utána az úton már nem tèma ès az oviba az elválás se egyelőre, remélem ez így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!