Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg az a normális mostanáb...

Tényleg az a normális mostanában, ha a gyerek egésznap tolja a telefont meg a tv-t?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak azt hallom, hogy jaj a gyerek egész nap csak nyomja a bogyóésbabócát, már annyira unom blahblah, nélküle enni se bír stb stb.

Telefont nyomkodják megállás nélkül rengeteg gyerek…

Eddig bármilyen gyerek eljött ide a lányomhoz,mindegyik a tv-t/telefont kérte…

Hiperaktívak, asztalhoz leültetni nem tudtam őket!

Kezdem úgy érezni, hogy lassan egyre jobban fogynak az olyan szülők, akik bekorlátozzák az okos eszközök használatát mondjuk max napi 1-2 órára.

‘Most ne értsetek félre, nem azért mert én tökéletes szülőnek tartom magamat, az én gyerekem is egy néz egy kicsit mesét délutáni alvás után, de szerencsére nincs ehhez hozzászokva, jobban igényli a könyvolvasás, társasozást stb.

Tényleg félek,hogy a gyerekem milyen gyerekek között nő, nyugtassatok meg, hogy csak én látom így…

2023. szept. 14. 23:41
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
70%

Van, ahol egész nap megy a tévé, van, aki 10 éves koráig egy percet sem enged, és eközött van ezer átmenet. És persze mindenki a saját módszerét tartja jónak, és aki máshogy csinálja, az hülye.

Engem spec a folyamatosan ítélkező anyukák jobban zavarnak, mint a gyerekeik képernyőideje.

2023. szept. 14. 23:50
 2/44 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos tényleg a nagy többségnél a kütyüzést látni, egyszerűbb odaadni a gyereknek a telefont játszani, meg kevésbé időigényes,mint olvasni neki. Szomorú és nehéz ellenállni azoknak a kivételt képező gyerekeknek, akik ilyen társaságban vannak iskolában, barátaikkal stb
2023. szept. 14. 23:54
 3/44 A kérdező kommentje:
Na látod ez a baj első.. az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy milyen zombikat nevelnek a “képernyőidővel” ami speciel téged kevésbé zavar egy ítélkező anyukánál. És igen, ebben ítélkezem, mert nem tudom elképzelni, hogy mi lesz ezekkel a gyerekekkel felnőtt korukban, akik több képernyőt látnak mint napfényt
2023. szept. 14. 23:57
 4/44 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy én próbálom “normálisan” nevelni a gyerekem és ő csak azt látja, hogy a többség “ bezombult”. Mélyről jövő tisztelet a kivételnek!!
2023. szept. 14. 23:59
 5/44 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nehéz hogy ne rontsa el a többi gyerek azt a néhány kivételt
2023. szept. 14. 23:59
 6/44 anonim ***** válasza:
75%
És a legnagyobb baj hogy az ilyen szülők nem is látják nem is értik hogy mi a hiba...
2023. szept. 15. 00:02
 7/44 A kérdező kommentje:
Gondolom, aki lepontozza az utóbbi válaszokat a kütyüzés ellen, annak a legnagyobb fogadott bébiszittere a táblatelefon meg a lapos tévé…
2023. szept. 15. 00:08
 8/44 anonim ***** válasza:
42%
Uhh, ilyenkor elképzelem pár másodpercre, hogy milyen sz.r lehet már annak, aki folyamatosan másokkal foglakozik, és az ő nagyszerűségével haknizik ilyen oldalakon, aztán hirtelen abba is hagyom, mert igencsak sz.r lehet neki. :D
2023. szept. 15. 00:09
 9/44 anonim ***** válasza:
77%
8 Itt nem erről van szó. Hanem nézd meg a világot 10 év múlva...nem a jó meg a rossz harcáról van szó, csak érdemes megnézni egy későbbi jövőt már ami marad belőle
2023. szept. 15. 00:10
 10/44 A kérdező kommentje:

Jajj, ez nem nagyszerűségről szól kedves utolsó… nagyon nagy baj, ha te csak ezt látod ebben.. :(

Bárcsak továbblátnál és kivennéd a gyereked kezéből a telefont vagy legalább korlátoznád, mert ezekből a hozzászólásokból arra tudok gondolni, hogy nem veted meg a gyerekeid elől ezeket a dolgokat, de ha tudnád mennyit ártasz velük…

2023. szept. 15. 00:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!