Akinek nagy cumi eltüntető a gyereke, hol szokta megtalálni?
Figyelt kérdés
A fiam állandóan elpakolja valahova a cumikat. Eddig azért többnyire megtaláltuk őket, legtöbbször a bébitaxiba tette. De mostanában egyre kacifántosabb. Jelen pillanatban 2 cumi van eltűnve valahol. Feltúrtuk az egész házat, de nem találjuk.
Nekem sanszos, hogy a kukába dobta, mert tegnap egy Lego embert is találtam ott, amikor a cumit kerestem. Szóval lehet, hogy az előző zsákba került az egyik. De a másikat elképzelni se tudom, hova rejtette. Nálatok honnan szokott előkerülni? Más gyereke is ilyen cumi varázsló? :D
2023. szept. 11. 08:24
11/12 A kérdező kommentje:
Egyet megtaláltam, az a táskámban volt. Biztos eltette, hogy meglegyen. A másik egyelőre nem került elő. :D
2023. szept. 11. 12:45
12/12 anonim válasza:
Én is cumidugdosó voltam állítólag. A szüleim az mondták, ha mégegyszer eldugom, úgy hogy nem lesz meg, akkor nem lesz több cumi. Eldugtam, és nem adtak másikat. Ha kértem volna, mondták, hogy sajnos eldugtam, nincsen. (Igazából a szüleim megtalálták, de már nem adták vissza.)Így szoktam le a cumiról. Win-win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!