Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen stria eltüntető krém...

Milyen stria eltüntető krém vált be ?

Figyelt kérdés

Terhesség alatt végig kentem a pocakom olajokkal,krémekkel de az utolso 2 hétben megrepedt a bőr,elég látványosan.Sajnos a kezemen és a lábamon is lett,16kiló hizással fejeztem be a terhességet.

Elejét venném míg frissek a striák,hátha jobban halványodnak,meg a már meglévőken sem bánnám ha segítene.

Kiváncsi lennék nektek mi vált be ha használtatok valamit,ára mindegy.

2021. jún. 21. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Sok folyadék. Idővel halványulni fog.

Meg ha szereted, ehetsz naponta pár szem mandulát.

A krémek ugyanúgy hatástalanok, ha nem nyertél ebben a génlottón.

2021. jún. 21. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Egyik sem, mert soha nem fognak eltűnni. Ki fognak fehéredni, de úgy is látványos sajnos.
2021. jún. 21. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

A bőröd belül elszakadt. Semmilyen krém sem hozza helyre!

Elvileg az segít, ha fokozatosan nyújtod előtte, tehát jókat bezabálsz és csipkedesd a hasad, hogy nyúljon a bőr, de leginkább genetika..

2021. jún. 21. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Az ég világon semmi.... az idő

Fiammal a szülőszobáig egy db csikom nem volt. Szülés közben repedtem ki. Ujjnyi vastag lila csíkjaim lettek, undorító volt. Kenhettem bármivel, semmivel nem lett jobb. Fél év után feladtam.

Mire 1 éves lett a fiam eltűntek. Most, hogy újra babat várok, most hogy nyúlik ujra a bőröm, most látszanak fehéren, ha úvy süt a nap, a regi csíkjaim.

2021. jún. 21. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez tényleg genetika, túl sokat nem tudsz ellene tenni. Engem is tuti zavarna, úgyhogy kenegetném még mandula/szőlőmag/jojobaolajjal. Drága kencét nem vennék rá, mert eltűntetni úgysem fogja, de ha olajokkal hidratálod, már az is valami. Hagyj magadnak időt, meglátod mennyire halványodnak el. Ha ezek után sem nyugodnál bele a stria kérdésbe, akkor kozmetikai kezelések vannak, amik jobban működhetnek egy krémnél. (pl. lézeres terápia, mikrodermabrázió)
2021. jún. 22. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!