Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerkőcötökben is egy "Hudini"...

Gyerkőcötökben is egy "Hudini" eltüntető művész veszett el?

Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam, de úgy el tud tüntetni játékokat. 2,5 szobás lakásba lakunk, nem is nagy.
2011. febr. 6. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kidobálja az ablakon vagy beledobja a kukába és nem veszitek észre! + Ágy alatt, szekrény mögött, satöbbi :D
2011. febr. 6. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem egy időbe a kukába dobott ki mindent,de úgy hogy nem is láttam,véletlenül vettem észre,hogy valamit ki akartam dobni,mellé ment és a közelről láttam,hogy tele van a játékaival,a cumival a nyuszikájával.Most meg a radiátor mögött tűnnek el dolgok,meg a hűttőbe,de volt hogy mentem a fürdőszobába és a kádban egy doboz sűrített paradicsom kacsingatott rám.Imádom:))
2011. febr. 6. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Óóóóóó a mi lakásunkban egy fekete lyuk van ami mindent elnyel :)

Lányom van...a 100 db-os építőkocka fele van meg, a csitcsatok és hajgumik fogyóeszközök. :) A színesceruzákkal is úgy vagyunk, hogy adok neki egyet ha rajzol, ha másikat akar akkor elveszem tőle az előzőt. Már 2 csomag 24 színű tűnt el.

Ráadásul a férjem megunta, hogy mindent eldugdos, így házkutatást tartottunk....sajna jóval több szajrét vártunk mint amennyi előkerült. :)

A kukát már nem elérhető helybe rakom, de lehet a vécébe is dobálja? Majd nyáron festünk kíváncsi vagyok mi jön még elő, mert a szekrényeket nem húzkodtuk el, csak az ágyakat és a kisbútorokat.

2011. febr. 6. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!