Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt olyan eset nálatok,...

Volt olyan eset nálatok, amikor a gyereketek földhöz vágta magát a boltban, és hisztizett mert valamit nem vettetek meg neki amit szeretett volna?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit csináltatok, hogyan oldottátok meg, hogy ne üvöltse végig az egész boltot?

Vagy esetleg a játszótérről hazamenet előtt azért sírt, mert nem akart hazamenni?

2023. szept. 9. 14:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10.

Hát de most miért baj, ha érdeklődöm hogy volt-e ilyen vagy olyan szituáció?

Szerintem egyáltalán nem gond az, ha kicsit beleolvasok a nehezebb, rosszabb részekbe is.

2023. szept. 9. 17:16
 12/22 A kérdező kommentje:
A jó dolgokról milyen kérdés születhetne?
2023. szept. 9. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

10-esnek nagyon igaza van!

Bolt hiszit nálunk sosem volt.

Játszótérről előfordult, hogy még nem akartak hazajönni, amikor már ideje volt (ez tulajdonképpen teljesen érthető, hiszen ott jól érezték magukat). Ezért kialakítottam azt a szokást, hogy előre szóltam, pl. "még arra a mászókára felmászhatsz, de utána már indulunk haza" vagy "még egy kicsit hintázhatsz, de utána indulunk haza". Amikor ezek után szóltam, akkor utána nem szokott ellenvetés lenni.

Tapasztalatom szerint már a 3 éves kisgyerek is méltányolja, ha nem kész tények elé állítom, hanem partnernek tekintem a döntésekben. Akár csak annyiban, hogy engedem, hogy befejezze a játékát amivel félben van, vagy időt adok neki, hogy amit még nagyon akar, megcsinálhassa.

2023. szept. 9. 17:41
 14/22 anonim ***** válasza:
12%

Nem az a baj, hogy érdeklődsz, hanem hogy naponta 1-2 kérdést kiírsz.

Ennyire nincs életed?

2023. szept. 9. 17:42
 15/22 A kérdező kommentje:

Milyen naponta?

Ez az egy kérdésem van eddig. 😅

2023. szept. 9. 17:43
 16/22 anonim ***** válasza:
18%

Már megint itt vagy?

Egy kérdés persze.

Ma lehethogy az első...

2023. szept. 9. 17:54
 17/22 anonim ***** válasza:
2023. szept. 9. 18:30
 18/22 anonim ***** válasza:
27%

Jaaaj ezt meg nem láttam 🤣

16

2023. szept. 9. 18:43
 19/22 anonim ***** válasza:
81%
8# és ha egy üveg Jack Danielst kért volna? Vagy egy teljes rúd téli szalámit?
2023. szept. 10. 15:30
 20/22 anonim ***** válasza:
19-es, nem én vagyok #8, de ha anyagilag nem gond megvenni, nálunk itthon egyik sem menne veszendőbe. :-)
2023. szept. 10. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!