Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt olyan eset nálatok,...

Volt olyan eset nálatok, amikor a gyereketek földhöz vágta magát a boltban, és hisztizett mert valamit nem vettetek meg neki amit szeretett volna?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit csináltatok, hogyan oldottátok meg, hogy ne üvöltse végig az egész boltot?

Vagy esetleg a játszótérről hazamenet előtt azért sírt, mert nem akart hazamenni?

2023. szept. 9. 14:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Nyugodt gyerekem van, de azért volt ilyen. Engem nem nagyon hat meg az ilyesmi. Megfogom a kezét és megyünk.
2023. szept. 9. 14:53
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Volt ilyen. Budaörsön az Auchanban vannak a pénzes forgós beleülős játékok. Na ő onnan nem akart hazajönni. Megfogtam, felvettem, kínoztam. De annyira rugdosott, hogy kint letettem. Földhöz vágta magát, és üvöltött, mint akit ölnek. Én meg néztem. Meg mások is. Aztán megunta, felállt, és elindult haza. Soha többet nem csinált ennyire durva drámát szerencsére. :D
2023. szept. 9. 14:58
 3/22 anonim ***** válasza:
76%

Volt

Otthagytam őt a sorok között és elmentem fizetni

(Kis bolt volt nem nagy áruház,ott nem mert volna ezt csinálni )mire kifizettem az árut,addigra lenyugodva ballagott utanam a kasszához

Többet nem csinált ilyet.

2023. szept. 9. 15:08
 4/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :D
2023. szept. 9. 15:40
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lett volna.

Kivittem a boltból, hogy akkor nem veszünk semmit. Később amikor az apja vigyázott rá, akkor bevásároltam. Néha sajnos kell ismételni.

2023. szept. 9. 15:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Pedig mindig rettegtem tőle, mert amúgy előfordul ilyen otthon .

Az egyik egyszer majdnem, de időben kizökkentettem.

2023. szept. 9. 15:57
 7/22 anonim ***** válasza:
88%

Két gyerekem van, ugyanaz a nevelés, homlokegyenest eltérő habitus.

A kisebb is volt, hogy lefeküdt a földre, de csak otthon és lófütty hisztikével. Könnyen kihozható, gyönyörűen kezelhető.

De a másik úgy hisztizett, mint akit ölnek. Mondjuk sose olyasmiért, hogy valamit nem veszünk meg. Boltban mintagyerek volt. Játszótérről hazafelé viszont volt, hogy belefeküdt a pocsolyába, hogy onnan egy tapodtat se. És tényleg. Otthagytam, elmentem, befordultam a sarkon, rég nem látott, mégse jött utánam.

(Most kapott autista kódot).

2023. szept. 9. 15:57
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem volt ilyen.

Alapban megallapodtunk h a vasarlas vegen ha szepen segit akkor valaszthat valamit. Barmit. Hat voltak erdekes valasztasai. 😁 Pl mikor a kelkaposzta tetszett neki h szep a levele. Vagy orias tabla milka (ezt spec nem ette h tul edes) de volt h olyan bevasarlo szatyrot vett ami nekem volt.

Ha betartotta a szabalyt akkor en is. Igy egal volt.

Teny h ehes faradt beteg gyerekkel soha nementem boltba.

2023. szept. 9. 16:36
 9/22 A kérdező kommentje:

De cuki lehetett, istenem 😆😁💗

2023. szept. 9. 16:44
 10/22 anonim ***** válasza:
73%

Olvastam már a korábbi kérdéseidet is.

Könyörgöm, szülj egy gyereket és majd megtapasztalod. Ne minden helyzetre itt kérdezz rá.

2023. szept. 9. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!