Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyerekülést vennétek?

Milyen gyerekülést vennétek?

Figyelt kérdés

Kislányom 2,5 éves, de kb. 98 centi, 17 kiló. Nagymamával való utazáshoz lenne szükségünk egy jó, de nem túl drága gyerekülésre, maximum 100-110 ezer Ft-ig, isofixes autóba. Városban utaznának, illetve néha ő hozná haza, agglomerációban lakunk, fél óra autóút a várostól. Sajnos meg vagyok lőve, mert kora szerint még szívesen utaztatnám háttal, ami viszont 150+ ezres kategória lenne, ez most nem fér bele. Szeretnék jó ADAC teszteset választani, mert fontos a biztonság, de a 4 éves korig kategóriában 105 centi és 18 kg a határ, ami nagyon necces, félek, hogy szűkös/ fél év múlva kinövi, illetve ezek is inkább a drágább kategória. Ami meg nagyobb korcsoportot ölel fel, azt nem ajánlják annyira.

Mit gondoltok, engedjem el az ADAC-ot? De akkor honnan tudom, hogy biztonságos az ülés? A hátrafelé utazásból hajlandó lennék engedni. Nekünk amúgy BeSafe Izi Turn ülésünk van, az is éppen jó még (104 cm, 18 kg a határ).

Kösznöm, ha tudtok tanácsot adni.

2023. szept. 5. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Hasonló gondom volt anno. Mi a cybex Pallas mellett döntöttünk.
2023. szept. 6. 07:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nahát, ez jó ötlet! A Cybexet megbízható márkának tartom. A gyermek keze a pajzs fölött van? Nehéz elkepzelnem.
2023. szept. 6. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is Cybex Pallas pajzsos van, nem extrém drága, mi azért választottuk mert az ovbol mindig ki akart bújni, ovcsatot ki tudta kapcsolni a fiam. A pajzs nem zavarja, aludni is tud az ülésben.
2023. szept. 6. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen a pajzs felett van. Fiam szerette és unokaöcsémnek is ilyen volt.
2023. szept. 6. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a jófogásról vettem használt gyerekülést, kb. féláron. Teljesen jó, azóta is használjuk. Nekünk is cybex
2023. szept. 6. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, használtan nem vennék, ezeknek az üléseknek is pár év a szavatossági idejük, amígca gyártó garantálni tudja a biztonságot. Megnézzük a Cybexet! :)
2023. szept. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!