Biztonságos a konzolos biciklis gyerekülés?
Sziasztok. Gyerekülés vásárlás előtt állok. Néztem hogy 2 féle hátsó gyerekülés van, a csomagtartóra és vázra rögzíthető. Valahogy praktikusabbnak találnám a vázra rögzíthető ülést de úgy félek hogy mi lesz ha esetleg nem bírja a strapát. Kislányom már 18-19 kiló, és mivel ugye 22 kgig lehet terhelni az ülést félek hogy gyenge lenne ez a fajta megoldás.
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Van akinél gondot okozott már nagyobb gyerekekkel való használatban? Elég erős az a konzol és maga az ülés? Bízzak benne? Köszönöm
Köszönöm
Én a vázra rögzíthetővel nem tudtam közlekedni. Nem tudtam leszállni a bicikliről. Férjem tudta használni, de ő mondjuk magasabb is
Szerintem akkora súlyú gyereknek mint a tiéd már nem jó.
Szerintem a hátra valót válaszd
Most már értem. Nekünk mind a kettő van. A férjemén van a csomagtartós, enyémen nyeregcsőre szerelt
Mind a kettő tökéletesen biztonságos.
Én minden nap használom, 30 percet reggel és 30 percet haza felé. A gyerekkel persze 😁
Szia. 😊 Lehet hülye kérdés de ami a nyeregcsőre kell az mivel mondhatni a levegőben lóg..nem libeg nagyon? Nem hajolhat meg a rúd egy 18-19 kilós gyerkőc alatt?
Nekem is napi szinten lenne használatban, remélem bírni fogja, mármint a gyerekülés 😀
Örülök neki, hidd el nem lesz gond. Én is nyúzom rendesen.
Jó bringázást nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!