Gyereked hány éves koráig ültetted bevásárlókocsiba/biciklis gyerekülésbe?
Figyelt kérdés
Betartottad a bevásárlókocsinál a 15 kg határt? Hány éves volt, amikor utoljára ültetted bele? (Főleg azok vàlasza érdekel, akiknek ez volt a megmentő, így tudták normálisan vásárolni, ha a gyerek bent ült nyugodtan)
Illetve biciklis gyerekülésbe hány éves korig/hány kg-ig érdemes? Mikortól nehéz már menni így vele?
2023. jan. 7. 21:25
1/7 anonim válasza:
A kosárba még néha berakom, áprilisban lesz 4 és 19 kg, de lassan nem tudom felemelni😁
2/7 anonim válasza:
Most 3 éves és kb 16 kg, még beültetjük, de már nehéz kiszedni. Nekünk azok az autó alakú bevásárlókocsik a megmentőink, de az ugye nincs mindenhol sajnos.
4/7 anonim válasza:
3 éves 11 kg. Amíg bele tudom rakni a kocsiba, addig bele fogom. Jobb úgy vásárolni, ő is szereti mert jobban lát. A legjobban viszont a pici gyerek bevásárló kocsikat szereti tolni, ezeket a színeseket, ahol van olyan ott tol egyet ő is mellettem.
5/7 anonim válasza:
Bevásárlókocsiba 3-4 éves korig, de csak ha akarták, mert nem szedték szét a boltot soha, szerencsénk volt velük. A súlyt nem figyeltük igazán. A biciklisülésbe meg nem addig tettem, amíg elbírtam, hanem amíg nem tanult meg végre biciklizni :) Ez olyan 5-6 éves koruk körül volt. Dög nehezek voltak, de Szergej faca gyerek, elbírta :D
6/7 anonim válasza:
15 kilót nem teljesen tartottuk be. 4 évesen még simán beleraktuk, 16-17 kg lehetett kb ekkor. Nagyon szeretett ülni benne. 5 éves, már most nem ültetjük bele, de magas is, bele sem férne szerintem.
7/7 anonim válasza:
21-2kg a lányom, de még néha beleteszem. Vékony, így belefér. Bár szerintem nem kényelmes neki, de ha akar akkor beleülhet. Biciklisülésbe biztos, hogy nem tenném, azért az nem vicc, ha letörik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!