Nagyon sírós,akaratos kisfiúnak valami otlet?
2 eves múlt rettentő hisztis
Meg van neki engedve minden egy percig nem ül meg
Mit tudnátok ajánlani? Nevelés kerdesben akar természetes gyogymodokban? Pl b6 vitamin lehet gyermeknek ?
Mármint szirup v bármi?
Mit tehetnek? Én kovetkezetes vagyok,ha ketten vagyunk nincs vele gond. Ha itthon a férjem a csalad orjong,mindenért sír. Pedig ok engedtek meg neki mindent s nem én.
Nem értem ezt :(
Olyan hisztiket vag olyankor, 2percenkent mindig elégedetlen h ebbe már ki vagyok bukva. És amikor itthon van más nem hallgat rám tovább. Folyton elegedetlen,mindenhez is piszkál,hozzányúl,sír ha raszolunk.. :(
“ Meg van neki engedve minden”
???
Akkor mit csodálkozol?
A gyereket le kell kötni. Foglalkoztatni. Ha ilyen erős mozgásigénye van, akkor mászóka, labdajátékok, stb. Lekötni az energiáit, felkelteni a figyelmét: építés, homokozás, rajz, festés, stb.
Az a tílus lehet, akinek nem fogy ki az energiája, kis menőmanó.
Hát kösd fel a gatyádat, foglalkoztasd.
Most indulnak megint a foglalkoztatók. Vidd el, főleg táncra.
Persze egy percre le nem ülhetsz, de tarts ki. Ez változni fog.
Amúgy külön édességet ne kapjon. Legyen elég, ami cukor a gyümölcsben van.
Nalunk is 2 éves a lányom. Vagyis hó végén lesz 2.
Neki nincs megengedve minden, vannak szabályok születése óta.
Ennek ellenére ugyan ez. Egy hisztis örökmozgó.
Mindenen sír, hisztizik, semmi nem tetszik neki sosem.
Egyrészt életkori sajátosság. Másrészt dackorszak. Emellett a természete is ilyen.
Majd kinövi. Vagy nem
Eskimo kids halolaj nagyon jót tesz az idegrendszernek.
Én az autista kisfiamnak adom, ő nagyon hisztis volt, harapott, csapkodott, nem figyelt rám abszolút, de mióta kapja a halolajat, mint akit kicseréltek.
Szívből ajánlom mindenkinek.
Dackorszak 🤷♀️
A lányom is most feszegeti a határokat. Tegnap pl azért ordított a boltban, mert ki kellett szállni a bevásárlókocsiból, amibe előtte be se akart ülni. Nincs minden megengedve, vannak szabályok, be is tartom, ő meg kiakad, hogy nem nyalhatja meg a járdát. Ez is tegnapi eset😅
Igen. Több mint valószínű hisz egyet nyávog már oda van adva minden is a nagyszülők is. És sajnos nem tudom nekik megmagyarázni hogy neeem lehet mert itthon sem bírni utána vele.
Rettenetes helyzet ez. Egyedül ha ketten vagyunk az égvilágon egy hangos szó hiszti nincs… hisz nálam be tudja h nem lehet.. :( mit tegyek már? Hiába ulok le beszélgetni veluk mindig azt mondjak kicsi még
Plusz amit kér egyből megveszik mindent!
Velem szépen eljön ha nem veszek neki semmit akkor is.
Kaja téren szintúgy
Itthon zöldség gyumolcs főtt étel
Ha elmegyek valahova gumicukor csipsz csoki… sem az apja sem a nagyszülei (az én szüleim közül csak anyukám el) ő is betartja azt amit szeretnék neki sem viselkedik rosszul.
De valahogy ezt kezelnem kellene de így hogy? A parom dolgozik,mikor itthon van mindent megenged szinten.
Nagyszulokkel egy faluban élünk
Minden nap megy oda a kicsi kb 1-2orat. Még azt sem szeretik ha én ott vagyok mert akkor nem lehet mindent… ezek alatt azt értem hogy nálunk nincs kaja dobálás kutyának vagy nyalókat bele dobja az árokba ezért veszik neki mert tetszik a gyereknek. Értitek,olyan dolog ami nem igazán való neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!