Mit lehetne készíteni?
Esetleg só-liszt gyurma? Süthető gyurma?
A kézlenyomat-állatkákat is viszonylag egyszerű "megfesteni", a nagyobb kínai áruházakban árulnak kis vásznakat, a jobbakat arra is megismételhetitek, és azt ki is lehet tenni dísznek a szobájában.
Wc papír gurigákból is lehet jópofa állatokat csinálni, illetve szintén a kínaiban lehet venni ívben gumilapokat, azokból is mindenfélét lehet ragasztgatni.
Bocs, ha hülyeséget írok, se a te kézügyességeddel nem vagyok tisztában, se a gyermekedével (az én kisfiam még egy éves sincs, nem tudom, mire lenne képes/hajlandó 3 évesen 🙂)
Reggelit, ebédet, vacsorát.
Teljesen komolyan írom. Nyilván éles kést ne adj a kezébe, de egy szelet kenyeret talán meg tud vajazni, vagy ha azt nem, lelkesen rá tud pakolni bármit. És még örül is neki, hogy eldöntheti, mennyi sajtot/szalámit/paradicsomot tesz rá.
Az én patronált gyerekeimmel (3 és 5 évesek) esős napokon például sütit szoktunk csinálni. A sima összekeverős fajtákat, szóval ilyen muffin vagy hasonlókat. Nagyon szeretik, a kedvencük a tojás feltörése, azon össze tudnak veszni, hogy melyikük csinálja.
Persze érdemes gyerekszemmel előkészíteni a terepet, szóval például duplaakkora tálat elővenni, mint amit a mennyiség indokolna, mert ugye a gyerekeket nem érdeklik az olyan utasítások, hogy "óvatosan keverd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!