At normális a gyerekeknél hogy bölcsi ovi de iskola után is(szülőnek munka után) este 17 -20-ig még játszóteret/sportot focit igényel a gyereke?
Én már nem birom az az igazság, hogy soha nem tudok hazamenni munka után pihenni kimerítő napok "végén", és munka után 2.műszak kezdődik.
És azt gondolná az ember hogy ilyenkor üres a játszótér,de nem. Még 5 évesek is fociznak és mindjárt 8 óra.
De a házi az ő dolga, csinálja ő. Neked azzal csak akkor van dolgod, ha segítséget kér. De ne állj le vele megcsinálni vagy akár csak ellenőrizni, mert ha egyest kap, akkor mivan? Legfeljebb megtanulja, hogy az az ő feladata.
Fektess le szabályokat, hogy pl. ha háziért egyes kap, akkor utána x napig nincs játszótér.
Ö olyan mama hogy szinte csak papiron mama..
Valami jó napi rutin kéne. De egyszeruen nincs honnan lesajtolnom időt.
Es mindjárt szeptember már megint. Azért hogy napköziben csinálja meg a házit szinte rimánkodom. És olyankor megcsinálja de hogyan? Beír random vmit vagy lemásolja nem tanul gyakorol vele semmit.
Az meg csak a jéghegy csúcsa hogy neki az lenne az élet, hogy haza csak enni aludni járunk.
Vele összevesztünk. Hazajöttem Mo-ra. Otthagytam. Azt mondta jó hülye vagyok mit csinálok en a gyerekkel Mo-ra? Jól gondoljam én ezt meg. Fogsz te még nekem könyörögni.
Kb igy elváltunk.
Nincs ott ismerős vagy kialakuló félben lévő barátság a játszón?
Akivel szoktál beszélgetni.
Aztán calajify
Nahh, jól elküldtem. 🤣
Szóval folyt.:
Akivel tudsz erről beszélni, és hátha felajánlaná, hogy figyel a te gyerekedre is, másnap meg te az övére.
Vagy te ajánld fel elsőre neki.
Lehet tetszik majd másnak is ez az ötlet.
Én több, erről panaszkodó anyukát is hallottam már, hogy ki vannak készülve, hogy minden nap lent kell ülni a gyerekkel.
De vannak neha oda vissza osztálytárs anyukák ilyesmik.
Jol jönnek mikor pedagogus nap van pedagogus sztrájk meg ezer minden munkaidőben kivetel nelkul.
Az meg van hogy a gyereket nevelni is kell nem csak megszülni? Te vagy a felnőtt neked kéne meghúzni a határokat. Azzal még nincs is baj hogy pocsoját néztetek hazafele meg ilyenek. Lassabban de haza lehet érni úgy is. De mikor ezzel nyugtatod le hogy estig kint a játszin....... Magadnak basztad el. Mostmeg a fejedre nőtt. Mi van akkor ha nincs kész a házija vagy nem jó? Kap egy rossz jegyet. Te meg szépen megbünteted érte. Ennyi.
Már a 4 éves gyerek is felfogja hogy nem lehet minden nap meg egész nap játszik lógni meg hogy anyának van dolga amit meg kell csinálnia. A háztartással pl mikor foglalkozol ha folyamat a gyereket szórakoztatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!