Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » At normális a gyerekeknél...

At normális a gyerekeknél hogy bölcsi ovi de iskola után is(szülőnek munka után) este 17 -20-ig még játszóteret/sportot focit igényel a gyereke?

Figyelt kérdés

Én már nem birom az az igazság, hogy soha nem tudok hazamenni munka után pihenni kimerítő napok "végén", és munka után 2.műszak kezdődik.

És azt gondolná az ember hogy ilyenkor üres a játszótér,de nem. Még 5 évesek is fociznak és mindjárt 8 óra.

#napi 12 órázás
2023. aug. 14. 19:58
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
17 órától 20 óráig
2023. aug. 14. 19:59
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Nyár van. Nem egészen értem ebből a betűhalmazból, hogy tulajdonképpen a saját gyerekedről van-e szó, vagy az zavar, hogy a másoké még este 8-kor jól meri érezni magát a levegőn, és nem a lakásban rohangál vagy tévézik.
2023. aug. 14. 20:20
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
A gyerek az iskolában egész nap ül. Nyilván ki kell tombolnia magát utána.
2023. aug. 14. 20:22
 4/22 A kérdező kommentje:

Màsokat nem tudom hogy szintén 6 kor kelnek e és tábor/ügyelet van éppen (vagy szabi táppénz stb)és tökmindegy e a ritmusuk.

A gyerek az iskolában egésznap ül." Ja de bölcsiben oviban táborban ügyeletben egésznap mozog!

Az iskolában meg napi 10.órát van 6:40-16:40 ig es nem képes elmenni a suli melletti játszotér mellett csukott szemmel mikor megyunk haza, hanem neki be kell menni.

Őszintén szólva "lóg a belem" hogy este negyed 9 re èrek csak haza ha a gyereken múlna minden nap!

2023. aug. 14. 20:27
 5/22 A kérdező kommentje:

Eleinte még csodálkoztam bölcsi ovi után hogy télen is sötétben is neki még játszótér kell miközben egész nap játszott, és este 6 kor se vagyunk.otthon soha. Azt hittem az csak egy korszak.

De már iskolás rég.

2023. aug. 14. 20:33
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha iskolás rég, akkor hagyd egyedül játszóterezni, mondd meg neki, hogy legyen otthon x órára.
2023. aug. 14. 20:41
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Hát ne haragudj de az nem a gyerek hibája hogy nem korlátozod. Kimentek 1 órára aztán fogod és indulás. Ettől független pihenni úgyse fogsz valószínű mert otthon is foglalkozni kell vele nyilván.
2023. aug. 14. 20:43
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Heti 3 játszóterezést beszélj meg vele, arra vigyétek felváltva az apjával. Ha sok az energiája, sportolni is beadhatod.
2023. aug. 14. 20:52
 9/22 A kérdező kommentje:

Nyilván hazacűgölöm sokszor mióta olyan is volt hogy munkában lázasodtam be de aztán még ovi után is lázasan is játszótér. Irtó kemény tud lenni. Nekem. Neki soha.

De sokszor hoztam el hogy bólcsi után pl hisztis nyügös(miközben én loholnék haza végre ő nem jön hanem megáll faágakat gyüjteni en siettetem aztán sír, borzasztó nehéz korszakok vannak mögöttünk) ez miatt inkább útközben felvidítani bevittem gyakorta a játszóra vagy mamához bementünk, hogy ne az legyen hogy kikapo bölcsiböl es rohanok.haza hanem próbáltam lelassulni hozzá és nézni hogy jé a pocsojában tükrözödik a fa (azt hitte ott van benne a fa:))és ugy menni haza hogy végigjátszuk még az utat is. Ehhez nekem kúlön meg kellett èrnem is hogy nem rohanok haza munka után hanem lassuljak le nyugalom türelem csemete van.

Szeptembertol meg a házi fog kicsinálni engem este 8 ig este 6 tol az is.

Mert a napköziben nincs kontroll, gyakorta ugy jön haza hogy nincs kész de 16:40 ig volt suliban! 17 körül vacsora 18 tanulás de az is kimerülve nem valami istenes.

Es irto gyorsan behúzzák a karókat, ha nincs kész.

Nem birom. Bocsi a panaszáradatért:(

2023. aug. 14. 20:54
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha van mama, ráadásul olyan közel, hogy be is lehet ugrani, nem lehetne megkérni, hogy segítsen? Heti 1-2 délutánt talán átvállalna, hogy pihenhess.
2023. aug. 14. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!