Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 hós fiam miért kel 2 hete...

19 hós fiam miért kel 2 hete reggel 6-kor?

Figyelt kérdés
Eddig 8-ig ki sem nyitotta a szemét.Este fél 9-kor alszik el.NAppal alszik másfél órát.Tegyem le este később?9 körül?
2010. okt. 15. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A lányom 9 kor megy aludnimégis 1 éve 6 kor kel.2,5 éves.Sajnos a fiam is ilyen korán kelö.....Ö 7 hónapos.
2010. okt. 15. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ne szúrj ki magaddal, nehogy később tedd le aludni. Egyrészt egyáltalán nem biztos hogy akkor később is fog felkelni, másrészt egy idő után bele fogsz fáradni hogy nem megy időben a gyerek aludni, főleg ha már muszáj lesz kelni ovi, iskola miatt. Nekem is 19 hónapos a kislányom, reggel 6 és 7 között kel valamikor, ha nem álmos úgysem fog elaludni. Azért ébred mert kialussza magát addigra.
2010. okt. 15. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem rohangálnak annyit, mint nyáron, jó időben, és nem is alszanak annyit. Nyáron egész nap kint vagyunk, vagy a medencében, vagy a kertben, most meg kimegyünk ugyan kétszer, de az nem oylan...
2010. okt. 15. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 19 hónaposan reggel fél6- 6kor kelt azt hittem megpusztulok főleg mert tél volt, aztán fokozatosan kitolta fél7re majd 7 re.Most 27 hónapos és van hogy fél 8ig is alszik pedig ugyanúgy 8kor fektetem le és napközben is alszik 2 órát.Szerintem nem tudsz vele mit tenni, csak az idő segít:(
2010. okt. 15. 21:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma 20:30-kor aludt el.Kíváncsi vagyok a reggelre(hajnalra).
2010. okt. 15. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam már lassan két éves, és születésétől kezdve maximum 6-ig alszik. Ma 5-kor kelt pl.

Segíteni ezzel nem tudok ugyan, de gondolj arra, hogy én örülök, amikor néha 6-ig alszik. :)

2010. okt. 16. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!