Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Trambulin 2,5 évesen?

Trambulin 2,5 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok csak annyit szeretnék kérdezni hogy van egy 2,5 eves kisfiam

Kapott egy trambulint

Egész nap benne lenne ugralna

Nem árt ez a kicsi fejének?

Kicsit aggodom

2023. aug. 1. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Nekunk van, a nagyobbik lanyom 5, a kisebbik 3 eves, szerintem mar megvan 3-4 eve is, nem napi szinten ugralnak benne, de amikor csak kedvuk van, benne vannak, kiugraljak magukat, vagy eppen olyat jatszanak, hogy egyik oldalrol futnak a masikhoz a haloban, nagyokat kacagnak, es szuper ugyesen tudnak maszni, a nagyobbiknak az oviban sem kell mozgasfejlesztesre jarni, a kicsi is ugy maszik fel mindenen, jo az egyensulya, pedig van trambulinunk. En erre nem gorcsolnek ra, nyilvan toetenhet baleset, mint ahogy a fa maszas, a foldon ugralas vagy a jatszoteri jatekok stb...hasznalata kozben. Tul van lihegve ez is.
2023. aug. 1. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
En is ezen gondolkodtam mikor kaptunk egyet, es a barátnőm elkezdett riogatni, meg cikkeket kuldeni,h milyen veszelyes. Nem mondom, hogy nincs veszelye, de az en lanyom konkrétan mindenre felmaszik, es amin lehet ugral, vagy leugrik onnan ahova felmaszott. (En is ilyen voltam) Abban is megserulhet, dehat nem tilthatom el mindentől. Ha kis esetlenke lenne ugyse engednek meg olyan dolgokat neki amiket igy azert igen. Szoval osszessegeben, igen, farol is leeshetnek, vizes fuvon is elcsuzhat es eshet rosszul, lepcsorol is csunyan le lehet esni. Aztan en pont ezert elengedtem ezt. Ha benne vannak figyelek, nincs orultkodes.
2023. aug. 1. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Maga az ugrálás nem árt, kisebb gyerekeket is lehet ugráltatni nagy labdán például TSMT tornán. És trambulint is szoktak javasolni. De ott meg van szabva, hogyan, mennyit lehet. Én is hallottam, hogy veszélyes lehet a trambulin esés miatt, ezért nem ajánlott. Kicsiknek van kapaszkodós verzió, de nem tudom, az mennyire biztonságos. Max felügyelettel érdemes használni.
2023. aug. 1. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Hogy a bánatban élte túl a 3 kamasz gyerekem, hogy a legnagyobb 2 éves kora óta van egy hatalmas trambulin a kertben, és napi szinten ugráltak benne...
2023. aug. 1. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

te kint vagy vagy a párod és dobálod a labdát gurul 1lábon állás vagy páros lábon ugrálon

ha elfárad akkor számolja meg a kupokat vagy a fát

2023. aug. 2. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!