Gyerekeknek melyik méretű trambulint vennétek,ha a kettő közti árkülömbség csak 10.000Ft?
366 átmérős elég volna,hely szempontjából is! Bár a nagyobb is elfér ha nagyon akarjuk...
Már épp tettük volna a kosárba a 366 ost amikor észrevettük hogy a 420 átmérőjű "csak" 10.000Ft al kerül többe!
De biztos hogy szükségünk van a nagyobbra?
Ti hogyan vagy miszerint döntenétek?
5 és 6 éves gyerekeknek lenne
Tehat a 366 os 180 ezer
A 420 as 190 ezer
Elférnek kényelmesen a 366-ban?
Egyébként szerintem 10.000Ft nem nagy különbség, ha nagyobb gyerekeknek venném biztosan a nagyobbat venném, de szerintem 2 ennyi idős gyereknek elég a kisebb is. Ez az én véleményem.
Azzal a 10eHUF-tal körülbelül pont azt az időt fizeted meg, ameddig tovább fogják használni a kisebbnél, mert azon már nem férnek el rendesen. Ennek tekintetében, szerintem kétségtelenül megéri.
Anyagár tekintetében 1,31-szer kellene drágábbnak lennie, ilyen szempontból is jobb választás a nagyobb.
Ha elfér a nagyobb azt venném.
Ha pici a kertetek, akkor a kisebbet.
Nekünk is a nagyobb van, pedig 2 és 4 évesek.
Nem bántuk meg.
4-es válaszoló vagyok. Szerintem nekünk pont ilyen van. Évek óta bírja (nagyobb gyerekek is használják).
Nagyobbat vennem.
Jobban elfernek benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!