Alkoholos fagyit evett 2 évesen: gáz?
Fagyiztunk ma és hiába vettem neki eperfagyit, elkérte az apja fagyiját, aki odaadta neki minden könyörgésem ellenére, mondván, hogy a Bailyes “ízű” az biztos alkoholmentes. A pultos is azt mondta, hogy mentes. Csak otthon tudtam megnézni neten: hát nagyon is van benne alkohol! “ - "Krémes vanília és Baileys™ ízű jégkrém karamelles szósszal, csokoládé darabkákkal meghintve. Alkoholtartalom: 0,21 % (V/V)."
Annyira ideges vagyok ettől, a férjem állandóan csak leszól, gúnyol, teljesen semmibe veszi a kéréseim, erőszakosan erőlteti a saját elképzeléseit, amik ide vezetnek, hogy alkoholt ad a kisgyereknek, aki pedig olyan okos, ügyes, az alkohol meg pont elhülyít… Nagy bajt okozott?
Látom lelki szemeim előtt ahogy friss 18 évesen az egyetemi gólyatáborba olyan részegre issza magát szegény gyerek, hogy ki kell mosni a gyomrát, mert akkor végre ihatott olyat, amit értelmetlen szigorral tiltott tőle az anyja 18 éven át.
Téged amúgy mi hülyített ennyire el? A kávé? A csoki? Az alkohol gondolom nem, de apámnak pl nincs baj a fejében, pedig ők már gyerekként kiitták a vendégek piamaradékait a pohárból, míg a szülők elmentek elbúcsúzni, ellentétben veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!