Alkoholos fagyit evett 2 évesen: gáz?
Fagyiztunk ma és hiába vettem neki eperfagyit, elkérte az apja fagyiját, aki odaadta neki minden könyörgésem ellenére, mondván, hogy a Bailyes “ízű” az biztos alkoholmentes. A pultos is azt mondta, hogy mentes. Csak otthon tudtam megnézni neten: hát nagyon is van benne alkohol! “ - "Krémes vanília és Baileys™ ízű jégkrém karamelles szósszal, csokoládé darabkákkal meghintve. Alkoholtartalom: 0,21 % (V/V)."
Annyira ideges vagyok ettől, a férjem állandóan csak leszól, gúnyol, teljesen semmibe veszi a kéréseim, erőszakosan erőlteti a saját elképzeléseit, amik ide vezetnek, hogy alkoholt ad a kisgyereknek, aki pedig olyan okos, ügyes, az alkohol meg pont elhülyít… Nagy bajt okozott?
Persze, attól fog elhülyülni, hogy kettőt belenyalt🙄
Amúgy meg döntsd már el, hogy most fagyiztatok vagy jégkrémet vettél, mert a kettő marhára nem ugyanaz. Ha fagyit vettél és utána megnézted egy random jégkrém összetevőit, annak semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!