Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől fél a gyermekem?

Mitől fél a gyermekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 2 éves kisfiam kapott egy baglyot. Egy pluss macit.

El tettuk nem került elő.

Utóbbi időben előszerezte valahonnan és azt mondja félek tőle. Bagoly. Félek tőle

Hiába nincs már ott a bagoly kidobtuk együtt a kukába de rettenetesen zavar

Mutat az órára hogy bagoly félek tőle

Meg vagyok ijedve hogy ez normális dolog vagy látna valamit? Ugyanis falun lakunk, a galamb szokott (kukúkku) hangot kiadni.

És általában akkor jön ez elő nala

Mit tehetnèk? Elmondtam neki nem kell felni nincs semmi mégis néha (kb 2 naponta) ezt mondja

És már idegesit

Lenne valami baja a gyermeknek?

Vagy ez ebben a korban elfogadható?

2023. júl. 20. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nincsen!

Neki még új az egész világ. Lehet, hogy rémisztő, hogy hallja a gerlék hangját és még nem tudta teljesen összekapcsolni, hogy mi is az. Ez teljesen természetes.

Még felnőttként is van, hogy bár tudjuk, hogy mi az, mégis felünk valamitől. Én az este gazoltam be, mikor 3 hím süni lerendezte egymás között a nézeteltérését. Van ám hangjuk rendesen. Pontosan tudom, hogy ők voltak, imádom őket, de mégis félelmetes volt. Férjemnek mondtam is reggel, hogy egy komplett horrorfilm hangjait fel lehetne venni esténként a kertünkben.😅

2023. júl. 20. 10:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Juj kezdek megnyugodni

Hogy nincs semmi Baja a kisfiamnak!!!

2023. júl. 20. 10:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az en fiam egy jatek majomtol fel.megnyomja az orrat es zenel,vilagit.

Fel tole,megis allandoan eloszedi es nyomkodja.

2023. júl. 20. 10:52
 4/9 A kérdező kommentje:
És mondja is meg ijedve h felek tőle?
2023. júl. 20. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyereked általában szorong az ismeretlen világtól. Az véletlen, hogy pont a bagolyra vetítette ki. Ha azt kidobtátok, áttevődik más tárgyra a szorongás.
2023. júl. 20. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3 nem,csak megijedve odaszalad hozzam.fel kell vennem ot az olembe es belem bujik.
2023. júl. 20. 11:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Lányom ezt csinálta a kifaragott tökkel.

Faragjon az apja nagyon-nagyon-nagyon félelmeteset. Tényleg olyan is lett. Utána meg bújkált,meg lesegette a függöny mögül,és mondta, hogy fél tőle. De azért leste 😀 .

2023. júl. 20. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális ennyi idős gyereknél. Még kicsi, sok minden ismeretlen és félelmetes lehet a számára. Több gyereket is ismerek, aki fél bizonyos plüss játéktól, vmelyikük az interaktív játékoktól. Ki fogja nőni ezt.
2023. júl. 20. 23:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük nektek :) megnyugtató válaszokat kaptam :)
2023. júl. 21. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!