Mitől fél a gyermekem?
Sziasztok. 2 éves kisfiam kapott egy baglyot. Egy pluss macit.
El tettuk nem került elő.
Utóbbi időben előszerezte valahonnan és azt mondja félek tőle. Bagoly. Félek tőle
Hiába nincs már ott a bagoly kidobtuk együtt a kukába de rettenetesen zavar
Mutat az órára hogy bagoly félek tőle
Meg vagyok ijedve hogy ez normális dolog vagy látna valamit? Ugyanis falun lakunk, a galamb szokott (kukúkku) hangot kiadni.
És általában akkor jön ez elő nala
Mit tehetnèk? Elmondtam neki nem kell felni nincs semmi mégis néha (kb 2 naponta) ezt mondja
És már idegesit
Lenne valami baja a gyermeknek?
Vagy ez ebben a korban elfogadható?
Semmi baja nincsen!
Neki még új az egész világ. Lehet, hogy rémisztő, hogy hallja a gerlék hangját és még nem tudta teljesen összekapcsolni, hogy mi is az. Ez teljesen természetes.
Még felnőttként is van, hogy bár tudjuk, hogy mi az, mégis felünk valamitől. Én az este gazoltam be, mikor 3 hím süni lerendezte egymás között a nézeteltérését. Van ám hangjuk rendesen. Pontosan tudom, hogy ők voltak, imádom őket, de mégis félelmetes volt. Férjemnek mondtam is reggel, hogy egy komplett horrorfilm hangjait fel lehetne venni esténként a kertünkben.😅
Juj kezdek megnyugodni
Hogy nincs semmi Baja a kisfiamnak!!!
Az en fiam egy jatek majomtol fel.megnyomja az orrat es zenel,vilagit.
Fel tole,megis allandoan eloszedi es nyomkodja.
Lányom ezt csinálta a kifaragott tökkel.
Faragjon az apja nagyon-nagyon-nagyon félelmeteset. Tényleg olyan is lett. Utána meg bújkált,meg lesegette a függöny mögül,és mondta, hogy fél tőle. De azért leste 😀 .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!