Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől pisilhet állandóan a...

Mitől pisilhet állandóan a kislányom?

Figyelt kérdés
Kb 20 percenkent megy pisilni, nem faj neki nem hiszem, hogy fel lenne fázva… sokat iszik, de nem tudom ettol pisil e állandoan, kicsit idegesit a dolog. Most par napja kapja a tozegafonya szirupot, eddig nem latok valtozast…
2023. júl. 19. 19:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Lehet cukor betegség.
2023. júl. 21. 12:55
 22/32 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, milyen lett a vér és vizeletvizsgálat eredménye? Mit mondott a doki? Hogy van a lányod?
2023. júl. 22. 01:26
 23/32 A kérdező kommentje:
A vervizsgalat es a vizeletvizsgalat is jó lett. Semmi elteres nincsen. Az ehgyomri cukra 4,4 . Azt mondta az doki lehet psziches is.
2023. júl. 26. 09:20
 24/32 anonim ***** válasza:

Ez a jobbik eset, hogy nincs komoly baja. Mondjuk a psziches verzio is elkepzelheto, ebben az esetben eloszor az okot keressetek, ami zavarja ot, es utana lehet jobban segiteni neki.

Pl. latott valamit a tv-ben, vagy az oviban erte valami, vagy meghalt a szomszed, vagy akarmi.

Azota is fenn all a gyakori pisiles?

2023. júl. 26. 18:08
 25/32 A kérdező kommentje:
Igen még mindig fenn áll.. probalok az okot keresni… eddig meg nem jottem ra mi lehet a problema
2023. júl. 26. 23:14
 26/32 anonim ***** válasza:

Sajnalom :(

Remelem, megoldodik a dolog, ez biztosan faraszto a kislanyodnak is. Jobbulast ❤️

2023. júl. 27. 22:58
 27/32 A kérdező kommentje:
Koszi! Ket honapja hozzank kerult egy kiskutya, vagyis befogadtuk. Erre gondoltam meg, hogy ez zavarhatja. Eleg sokat “vitaznak” a kutyaval. Aranyos kutya de annyira nem szereti ha simogatjak a gyerekek. Igy sokszor szolok ra a lanyomra, hogy hagyja mar beken a kutyat, mert mindig az a vege, hogy a kutya megkapja. De nem harap csak kapdos picit. Szereti a lanyom a kutyat, de allando harc megy koztuk. A kutyanak en vagyok a kedvence, amit nyilvan a lanyom is lat. Talan ez lehet meg az oka ha psziches ez a pisileses dolog. De ezen , hogy tudnek segiteni?
2023. júl. 30. 19:35
 28/32 anonim ***** válasza:

Hmmmm. Nehez ugy. Gondolom, mentett kiskutya valahonnan.

Talan meg lehetne probalni (amennyiben a kislanyod hajlando ra), hogy tobb olyan feladatot adni neki a kiskutya korul, ami nem az allando simogatasrol szol. Pl. o kesziti elo es adja oda neki az ennivalot, csereli-utantolti a vizet, es setalaskor o fogja a porazt (termeszetesen mindegyik a te felugyeleted alatt). Minden reggel es lefekves elott ellenorizni a fekhelyet, megigazitani a rongyait, stb. Mintha o lenne a "fonok". Es simogatas csak egyszer-egyszer, amikor a kiskutya megy hozza.

Vagy valami hasonlo.

2023. júl. 30. 20:06
 29/32 anonim ***** válasza:
Akkor ez olyan, mint a testvérféltékenység. Tkp lett egy kiskutya-testvére. Még jó, hogy nem pisil be. Igazi testvérnél az is megtörténik.
2023. júl. 30. 23:25
 30/32 A kérdező kommentje:
Most elmegyunk nyaralni 2 hetre ahova a kutya nem jon . Kivancsian varom, hogy esetleg valtozik e valami igy… de ma pl mondta , hogy jo hogy elmegyunk, mert igy nem latja a kutyat. Mindemellett meg tudom jol, hogy hianyozni fog neki a kutya es fogja is mondani ha eltelik par nap.. hat nem egyszeru ez az egesz
2023. júl. 30. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!