Nem néz ki hülyén ha egy gyerek lassan akkora mint az anyja?
Ja,es irtora buszke vagyok ra,hogy ilyen nagy, szép lany.nem erzem cikinek,hogy nemsokara utoler...ez ilyen a gyerekek nőnek,mi pedig megyünk össze...ezen nem segit a magassarku.
11
Mondd, hogy szórakozol! Ekkora baromságot, hogy magassarkú...
Normális ember örül, hogy fejlődik a gyereke és eszébe se jut magassarkúval "csalni", nehogy beérje a kölyök. Te jó ég!
Lányom 7 éves és baromira büszke vagyok, hogy már a vállamig ér (160 vagyok) és eszembe nem jut magassarkút húzni emiatt.
Természetes hogy túlnő de mèg 9 éves. Megcsak nem is ifjú, vagy kamasz. De ilyen szülőket látok hogy a 15-20 éves gyerek egy fejjel is magasabb az anyjánál az még talán nem röhejes.
De egy 9 éves
Meg a magassarkút ugy èrtem hogy erőltessem e,(nem ugy hogy hordjak e mivel alkalmanként hordok), hanem sima fagyizáshoz bevásárláshoz, programokhoz is jobb ha platformosakat veszek fel?
15 azert egy 164 cms no nem mevezheto nagyon alacsonynak,inkabb atlagosnak.
Az meg,hogy magassarkut kene hordania alapbol,egy hulyeseg.
Nekem sincs,en sem hordok nem birja a labam,nem szeretem
Helyette van egy csomo alacsonytalpu elegans cipom,ami megallja a helyet barmilyen ruhaval..
Az teny,hogy a kerdezo egy kreten,de ez most ehhez a valaszhoz nem tartozik ide.
Azért lennék kretén mert nekem furan veszi ki magát hogy egy 9 éves "kisgyerek" majdnem egymagas velem?
Más amikor nagykamaszokat látok hogy 180-190 centisek, az anyjuk meg 160, de itt 9 éves ki kölyökgyerekről van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!