Akinek két kisgyermeke van és otthon van már évek óta anyukàk..ti nem unjátok szét otthon az agyatokat?
Szerintem, aki becsülettel foglalkozik a gyerekeivel és még mellette főz, mos, takarít az nem unja szét az agyát! Sőt... örül ha él a nap végén.
Játsszál a gyerekeiddel, csinálj velük közös programot, ne a tv/ számítógép előtt üljenek egész nap és akkor nem fogsz unatkozni!
Mi reggeltol az udvaron vagyunk
,estig. Kiv a nagy melegben, akkor meseznek bent,lego,rajzolnak, foznek,bunkit epitenek. Kint medenceben pacsalnak, hintaznak,homokoznak, csuzdaznak egesz nap. Mondjuk ehhez kell kertes ,panelban az en fiammal mar megorultem volna, az biztos.
9 eves es 15 honapos.
Szerinted unatkozom foleg igy szunetben?🤣🤣🤣
Most is allok a ruhak felett,mert hajtogatom oket,kozben itt ott valaszolok egy -egy kerdesre 🤣
A gyerek meg szethajtja amit en ossze...szoval ez elfog tartani egy darabig 🤣🤣
Én itthon vagyok a 2 gyerekkel már évek óta.( Iskolás és egy ovis) A harmadik babát várjuk.
Családi, kertes ház, 4 kutya ,tengeri malac , volt cica is csak sajnos elment.😔 Közben csinálom a jogsit. Most a 31.hétben vagyok. Unalom? Ne viccelj... Az mi 🤣
Mindig van valami program.
Mindig van mit tenni a házban, ház körül. Gyerekekkel foglalkozni kell ,játszani velük, tanítani,nevelni. Első olyan jól írta, ha mindent becsülettel csináljuk, kizárt, hogy bárki is unatkozzon. Szerintem iszonyatos meló!! Sőt!
Nagyon fáradt vagyok a nap végére.
Szeretnék már egy kicsit unatkozni. 😅
Szerintem a kérdező nem arra gondolt hogy unatkozik hanem unja az egész otthonlétet, a helyzetet.
Néha én is unom, olyankor elmegyek csavarogni, vagy a gyerekek mamázni mennek, én végülis szeretek itthon lenni velük
Amiről te beszélsz, az nem unalom, hanem befásultság.
A kettő nagyon nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!