Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden kinti program előtt...

Minden kinti program előtt használtok a kisgyereketeken naptejet?

Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Nem, a babát nem viszem abszolút napra, ha sétálunk egy pelussal takarom,hogy ne érje a nap, a nagyobbakat csak akkor kenem ha 10-16 között kint tartózkodnak.
2023. jún. 28. 22:26
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Én olyan 10 éves voltam, amikor elkezdett divat lenni a naptej. Előtte úgy volt,hogy reggeli után talán bekent anyám, ha nem felejtette el,aztán mentünk a balatonra evezni meg úszni estig. Olyan vörös voltam,mint a rák. Emlékszem az érzésre h aludni sem tudok, annyira fáj mindenhol a bőröm :D ...én egyáltalán nem használtam naptejet felnőttként soha,még trópusi nyaraláson sem. Amúgy hófehér,szeplős bőröm van,szóval "kéne". De mondjuk én nem hiszek benne. A gyereket kenem azért,bár a legtöbb programunk délután-este van. Inkább csak vízparton kenem,nem minden kimozduláskor.
2023. jún. 28. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Valami naptej rajongó pontozgat..kenjed csak nyugodtan tegyél rá indokolatlanul is 3kgt
2023. jún. 29. 06:43
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Magadat ne kend, ha nem akarod, de a gyereket igen!

[link]

2023. jún. 29. 07:15
 15/17 anonim ***** válasza:
23%

Tudod mit inkabb ki se menj a napra...

Webbeteg nevetseges vagy...

Termeszetes,hogy ha az ember a napon tartózkodik keni magát, de a reggeli es az esti órákban teljesen felesleges kenegetni minden vacakkal a bőrt, és igen a babát pedig nem jó kitenni napfénynek, nem is ajanlott fel év alatt semmilyen krém..

Valami értelmesen oldalon olvasgass inkább

2023. jún. 29. 07:19
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj #15ös, hogy olyan okosnak hiszed magad, közben pedig nyilvánvalóan nem vagy az. A naptejet nem csak napon tartózkodás alatt ajánlott használni, hanem mindig. Árnyékban, reggeli és esti órákban, télen, sőt a lakásban is. Nem a leégés a legnagyobb probléma amitől megvéd, hanem az uva és uvb káros sugárzásától, amit természetesen nem érdekel, hogy te árnyékban vagy-e.

Az teljesen igaz, hogy fél év alatt nem ajánlott naptej a babáknak, csak fizikai fényvédelem, de a kérdés kisgyerekekről szól.

A lényeg, hogy ne kend magad se a gyereked, ha nem akarod. De azzal ne áltasd magad, hogy reggel meg este nem is kell, mert akkor is éri sugárzás a bőrüket, aminek hosszú távon meg lesz az eredménye.

2023. jún. 29. 07:39
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Persze nyilvánvalóan, csak mert nem kenem ész nélkül magam... megsúgom annak is van következménye ha állandóan kenegeted Magad nem is kicsi,plane ha nem megfelelőt veszel, ésszel kell mindent
2023. jún. 29. 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!