Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet az oka, hogy a 4...

Mi lehet az oka, hogy a 4 éves fiam akár 8x is felteszi ugyanazt a kérdést egymás után? Pl. hol van apa? Pedig már megbeszéltük többszörösen. Voltunk vizsgálaton, autizmus nagyjából kizárva. Azt szoltam mondani, mikor már unom, hogy megbeszéltük.

Figyelt kérdés
És ne kérdezd meg százszor. Bizonytalan lehet? Ma a csoportos tornán végre válaszolt, mikor kérték, mondjon valami zöldet. De utána elbújt a másik háta mögé. Mi a jó válasz neki?
2023. jún. 12. 22:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem sok türelmed van szegény gyerekedre
2023. jún. 13. 07:16
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

Az én gyerekem max kétszer kérdezte meg ugyanazt, és mikor mondtam, hogy már mondtam, azt ja, elfelejtettem.

Micsoda mázlim van vele. Akiket ismerünk is ilyenek voltak, nem ismételgetik ugyanazt. Egy kettő van, de ők problémásak. Az enyém is az volt mondjuk, de ő annak ellenére, sosem kérdezgette, megjegyezte, mit mondtam és képes volt észben tartani

2023. jún. 13. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2,5 èves a fiam ès ugyanezt csinálja... :D gyerek
2023. jún. 13. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!