Másnál is előfordul, hogy egy mamánál töltött nap/éjszaka után a gyerek otthon napokig kezelhetetlen?
Kislányom másfél éves, imádja a mamáját, kb 3 hónapja hetente/két hetente 1 napot mama vigyáz rá. Eddig még sose aludt nála éjszaka egyedül. Amikor hazahozzuk mamától mindig nagyon éhes és nagyon nagyon nehezen kezelhető, sokat sír, "hisztizik", semmi nem jó neki.
Most pénteken először ott is aludt mamánál, minden rendben volt, jól érezte, átaludta az éjszakát. Aztán hazajöttünk, és mint egy kisördög ... rosszul is alszik éjszaka, zaklatott, nyűgös, 2 napja folyamatosan csak a nyavalygás megy. Próbálok játszani vele, de semmi nem tetszik neki. Még a játszótéren is sirdogál, kiabál, pedig ha valahol, akkor ott aztán mindig nagyon boldog szokott lenni.
Más is járt már így? Mitől lehet ez?
El vagyok keseredve. Mama az egyetlen nagyszülő, nagyon nagy segítség hogy mostanában néha vigyáz a kicsire 1-1 napot, de nem tudom így mi tévő legyek, hiszen jobban elfáradok most így a gyerekkel, mint amennyire kipihenném magam azalatt az 1 nap alatt amikor nincs itthon. Ez így nem jó buli :(
Jaa igen és az ott alvást egyébként én sem szerettem volna még rendszeresíteni. Ez kivételes alkalom volt, ugyanis lagziba mentünk és most először nem vittük a kicsit. Meglepődtünk mennyire simán ment az altatás, alvás, minden. Örültünk neki nagyon.
Aztán itthon jött a fekete leves :(
Mi ezért nem hagyjuk a mamánál sokáig, csak amit nagyon muszáj.
4 éves fiam sem marad el egy egész napra, nemhogy a 1.5éves.
A nagy is elvan egész nap az oviban, de egy egész nap a mamánál teljesen máshogy hat rá.
Ottaludjanak, még csak meg sem fordult a fejünkben.
Anyósomtól és sógornőméktől jöttek haza mindig így, utána egész este szívtam velük. Valszeg nálunk ennek az az oka, hogy anyós túlkontrollál, az unokatesó meg túlpörög, és ezt a sok feszkót idehaza vezették le rajtam.
De igazából semmi múlt idő, a középső 12 lesz, és még mindig így jön haza onnan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!