Más gyereke is gyakran félrenyel? Vagy valami probléma lehet?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves. Mindegy miből iszik, nagy valószínűséggel félrenyel. Cumisüvegnél általában 1x. Pohárból van, hogy minden ivásnál. Evés közben ritkább, de ha morzsálódósat eszik, akkor ott is félrenyel.
Szerintem nem normális, a gyerekorvos szerint nincs vele baj.
Valakinek volt hasonló?
2023. jún. 9. 08:15
1/12 anonim válasza:
Az én lányom soha. Nem gyengék a szájizmai? Én tuti elvinném más orvoshoz is. Azért a félrenyelés nem semmiség.
2/12 anonim válasza:
Nem, nagyon ritkán fordult eddig elő (3 éves).
3/12 babyboom567 válasza:
válts orvost, nem normális,hogy mindig félrenyel
4/12 anonim válasza:
Ez nem normális, ráadásul veszélyes is. De lehet, hogy egy általános orvos nem fogja tudni megmondani, mi baja van. Ehhez már valami szakorvos kellene szerintem, meg hogy rendesen kivizsgálják.
5/12 anonim válasza:
Biztosan utána járnék míg nem történik nagyobb baj. Sajnos fulladt már meg így nem egy gyerek. Neurológus vagy spéci gyógytornász biztosan tud értelmeset is mondani. Lehetséges, hogy valamilyen izomprobléma áll a háttérben..
6/12 anonim válasza:
Lányom csak szopizás közben nyelt félre mindig, de amióta eszik szilárdat, sztem sosem nyelt félre, 3 és fél éves.
7/12 A kérdező kommentje:
Fül-orr gégészetre érdemes menni? Vagy hova?
2023. jún. 9. 10:50
8/12 anonim válasza:
Az én fiam is kb 2 éves koráig m8ndig félre nyelt. 4 éves mostmár nem.
9/12 anonim válasza:
Szerintem előszőr háziorvos, majd ő tovább küld, ahova kell.
10/12 anonim válasza:
Ja, bocsi, a gyerekorvos szerint normális. Akkor a védőnőt kérdezd meg, merre menj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!