Ki mennyi idősen hagyta otthon először a gyereket?
Óriási tévesdésben vagytok. Nem mi neveljük máshogy a gyerekeket.
Azt ne hidd már, hogy te meg a párod 4 évesen boldogultatok volna pl: egy elektromos zárlat okozta lakástűzzel, ami egyébként gyakoribb is volt régen, amikor fi relé még mutatóban is alig akadt.
Hogy nem találsz gyerekhalálról szóló cikkeket tömegével abból az időből az csak azért van, mert nem volt még olyan a net.
Alig múlt 2 hetes. Kb. 3 órát voltam távol. Foggyökér-gyulladásom volt, ami terhesség végén kezdődött, muszáj volt kezeltetnem. Gyökérkezelés lett belőle, és rengeteg alkalommal kellett visszajárnom vele, hogy megmentse az orvos a fogam.
Szerencsére csak 2 perc sétára van a rendelő. Akkor még tápszert is kapott a babám, de hagytam otthon lefejt anyatejet is, a férjem helytállt.
Később volt olyan eset, amikor anyám jött el, de a többi alkalmakkor általában 1 órán belül itthon voltam. Ilyenkor már nem fejtem, indulás előtt megetettem, aztán ha elhúzódott volna, mert sokat kell várni, hazajövök. De a fogorvos mindig korrekt volt, tudta, hogy pici baba mellől jövök.
"...ugye a mai gyerekek egész másak mint mi annó, és igen a mi hibánk."
Nem, nem mások és nem, nem a mi hibank. Az internet világában egy másodperc alatt a fél világ megtudja, hogy 6 éves Janikat otthon hagyták egyedül, ő pedig felgyujtotta a házat, miközben a levest akart megmelegiteni magának. Régen erről max a szomszédok értesültek. Minél többet tudsz a világról, annál tobb félelmetes dolgot találsz benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!