Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tanul egy gyerek abból ha...

Mit tanul egy gyerek abból ha otthon felejti a felszerelést, hogy akkor megvádolják, hogy biztos direkt, mert nincs kész a házija?

Figyelt kérdés

Hiába mondta kész a házi csak otthon maradt, nem hiszik el.

Sok esetben vádolják hazugságokkal alaptalanul.

Vagy egyik órára nem mert bemenni szintén felszerelés hiány miatt, erre vádolják hogy direkt lóg, iskolakerülő. Miközben a kedvenc órája volt

Mit tanitsak egy gyereknek ebből?

A felszerelésre már figyel, ez csak a példához kellett, de amikor hazugságokkal vádolják, nem hisznek neki, ilyenekre mit mondjak?

2023. máj. 25. 05:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Hogy szégyenítették meg? Konkrétan mit csinált a tanár? Mit mondott?
2023. máj. 25. 15:54
 32/39 A kérdező kommentje:

Barmi van vsoportosan hívják össze a gyerekeket, eleve órán ellenőrzik a házit is, a kakukktojásokról mindenki tud hogy hú neki nincs kész, és a magatartást is pl csoportosan beszélik meg hogy ki mit javasol xy magatartására és az osztály az "ítélőbizottság" is.

Mellesleg egy osztályban kb 30 an vannak nincs is olyan hogy "magánügy vagy magánélet" a suliban alapbol.egyértelmű dolgokat magyarázzak a gyk-n?

.ez mellett felszereléshiány helyből egyes, házi hiány asszem ugy van ha 3szor nincs meg akkor egyes. Vagy fordítva. Nem tudom mert random azórják.

Az angol is jó volt. Soha nem dolgoztak még pl a szótárfütetben az minden nap nála van ki se vesszük. Egyik órán kérték vegyék elő, a gyerekem meg azt se tudta mi az. Jön haza hogy nem volt nála angolfüzet en meg láttam a krétában az egyest.

Bakker! Mondom ott van a táskádban minden nap nézd ez az angol szótárfüzet!

Igy benyeltük az az egyest..

A tanárok nem kérdeznek..de ha kérdeznek is akkor a gyerek hazudik minden esetben.

Valójában csak azt szeretném mivel az élet se lesz különb, hogy legalább megedződjön valahogy kicsit, tanuljon ebből vmit aminek értelme van. Inkább szolgálja a fejlődését mint mást.

2023. máj. 25. 16:05
 33/39 Derjaderja ***** válasza:
Milyen iskola ez?
2023. máj. 25. 16:15
 34/39 A kérdező kommentje:
Sima általános.
2023. máj. 25. 16:17
 35/39 Derjaderja ***** válasza:

Hát én azért nem örülnék ennek.

Pont szerintem nem jó az a logika sem, hogy az élet szar meg kell szokni.

Mindenkinek jár az emelt fő. Meg kell tanulni határokat húzni, de az olyan helyről ahol a főnök/felettes/hatalmat gyakorló notoriusan belegázol másokban, inkább elmenni kell.

2023. máj. 25. 16:59
 36/39 anonim ***** válasza:
94%
Nem ment be. Kényszerítette valaki rá, hogy ne menjen be? Nem. Az ő döntése volt? Igen. Tehát DIREKT LÓGOTT
2023. máj. 25. 17:59
 37/39 anonim ***** válasza:
Hány éves és hányadikos ez a gyerek?
2023. máj. 25. 18:00
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik órán kérték vegyék elő, a gyerekem meg azt se tudta mi az. Jön haza hogy nem volt nála angolfüzet en meg láttam a krétában az egyest.

Bakker! Mondom ott van a táskádban minden nap nézd ez az angol szótárfüzet!

Igy benyeltük az az egyest.."

Nem gondolod, hogy a gyerekednek vannak problémái? Nem ismeri fel a saját könyveit. Nem megy be órára, ha otthon hagyja a cuccait. Beismeri, amit nem csinált.

Én szakemberhez vinném.

2023. máj. 25. 18:13
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekednek komoly szorongása van és összeszedetlen. Ahelyett, hogy minden esetben megállapítanád, hogy az iskola/a tanár/mindenki hibás, valamit kezdeni kéne a gyerekeddel, mert ez egyre rosszabb lesz.

Ez még csak általános iskola. Ott lesz a középiskola, ha továbbtanul, egyetem, majd a munka világa. Hogy fog ott helytállni? Vagy akkor is az általános iskolai tanárokat fogjátok hibáztatni?

2023. máj. 25. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!