Miért bántja a gyerek a bogarakat?
Figyelt kérdés
Hiába van neki elmagyarázva hogy fáj nekik, ne csinálja. Tudja, de nem érdekli. 6éves.2023. máj. 14. 19:40
1/8 A kérdező kommentje:
Más állatokkal viszont nincs ez. Cicánk és kutyának is van, de őket szereti.
2023. máj. 14. 19:41
2/8 anonim válasza:
Nyugi, en kiskoromban hangyakat es legyeket folytottam vizbe. Legyeket szurtam fel tuskekre, bekakat oltem amit viszont felnott fejjel szegyellek. De normalis ember lett belolem.
3/8 anonim válasza:
Jaj, békát mi is boncoltunk. Nem vagyok rá büszke. 🙈 Vá, sok minden van, ami miatt egy fejbekólintást simán adnék a gyerekkori énemnek.🙄
4/8 anonim válasza:
3-as vagyok: de saját gyerekem természetesen ezért nem bántanám, de biztos, hogy én is utánanéznék, hogyan lehetne ezt kiküszöbölni...
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez kíváncsiság, kísérletezés és valamilyen fokig sajnos normális. Ha nem egy pszichopata vagy sorozatgyilkos akkor ki fogja nőni. Azon kívül hogy elmagyarázod neki nem igazán tudsz mit csinálni. Megpróbálhatod esetleg jobban megismertetni vele az adott rovart, például hogy hogyan élnek, mi a hasznuk stb. vagy megnézni vele az Egy bogár életét hátha jobban együtt tud érezni velük.
6/8 anonim válasza:
Gyerekkoromban én a bodobácsokat gyilkoltam a kertünkben, utólag ezt nagyon bánom. De normális lettem, már konkrétan olyan vagyok, aki a légynek se ártana.
7/8 anonim válasza:
Szadista hajlamai vannak. Először bogarak aztán állatok és ki tudja meddig jut.
8/8 anonim válasza:
Azért figyeljetek oda rá, mert sok sorozatgyilkos is így kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!