Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves gyerekem nagyon...

Másfél éves gyerekem nagyon sokat köhög, este sem tud aludni, orvos semmit sem tud felírni rá, nincs valami megoldás?

Figyelt kérdés
Hurutos köhögése van, a nagy tesójának volt torokgyulladása. Orrszívózom az orrát, meg orrcseppet kap, de attól még sokat köhög. Az orvos azt mondta adhatok neki Tantum Verdét, 2 éves kortól adhatom, szerinte nem szeretik kiadni 2 éves kor alatt, de adhatom, a tájékoztatón viszont 3 év van ráírva.
2023. máj. 9. 11:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

2es válasz miért 0%?

Évek óta MINDEN köhögéses betegségnél Sinecodot ír fel. Mint most is.

Nappal köptető 2x (Ambroxol szirup), este meg Sinecod.

2023. máj. 9. 13:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Sinecod vényköteles. Nappalra Ambroxol vagy Sinupret, de estére nem tudom mi lenne jó. Lehet csak méz. A Stodal meg homeopátiás, abban nem hiszek.
2023. máj. 9. 14:01
 13/22 A kérdező kommentje:
Még a zuzmóra is 3 éves kor van írva. 3 alatt tényleg nincs semmi?
2023. máj. 9. 14:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Én meg úgy hallottam, hogy köhögéscsillapítót (Sinecod) nem szabad semmiképp, mert csak nem jön ki, aminek kellene és elhúzódik az egész. A sinupretet nem estére gondoltam nyilván, reggel és a délutáni alvás után szoktunk, de ha nappal eléggé felköhög mindent, estére már nincs nagy köhögés. 3-as voltam.
2023. máj. 9. 14:09
 15/22 A kérdező kommentje:
Találtam még Tussirexet, ebben van méz is.
2023. máj. 9. 14:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Tehát akkor napközben Sinupret, vagy Ambroxol. Őszintén nem tudom melyik jobb, annyit csak hogy a Sinupret jóval drágább. Estére még megnézem akkor mit lehetne.
2023. máj. 9. 14:15
 17/22 anonim ***** válasza:

De felírja akkor a doki..Nekünk legalábbis mindig felírja a Sinecodot is automatikusan.

A ti dokitok miért nem? Kérdezz rá!

2023. máj. 9. 14:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Sinuprettnek borzalmas íze van inkább ambroxolt adnék
2023. máj. 9. 15:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Hagyma tea, én azt szoktam, és majdnem ülve altatni, hogy ne csorogjon vissza.
2023. máj. 9. 16:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek a homeopátiás cuccokban, de miután annyira köhögött éjjel, hogy már fulladt a gyerek, bármit kipróbáltunk… és pont az segített.
2023. máj. 9. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!