Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom (3 éves lesz), ha...

Kislányom (3 éves lesz), ha elmélyülten játszik vagy nagyon leköti, amit épp csinál (tesz-vesz, intézkedik), nem figyel, ha szólunk neki. Anyámék szerint figyelemzavaros. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Elküldtem őket a búsba, de azért elültették a bogarat a fülembe.

Ők kb. 1 órát látják egy héten, én is tapasztaltam, hogy elengedi a füle mellett, ha kérdezem vagy mondok neki valamit, de nem ez a jellemző.

Előre is köszönöm.

2023. máj. 4. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene, hogy ennyire felzaklasson. Rengeteg gyerek figyelemzavaros, diszlexias, ezerféle reszkepesseg zavar van (főleg manapsag, mert régen senki nem foglalkozott vele). Szerintem hülyeséget beszéltek, 3 évesen ezt nem is lehet megállapítani, de azért ne legyél öngyilkos ha esetleg tényleg figyelemzavaros, nem akkora probléma és nagyon gyakori.
2023. máj. 4. 12:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Anyám mindenkit diagnosztizál, az őrületbe kerget vele, csak a betegségekről szól az egész élet. A telefon beszélgetéseink 90%-a a kórságokról szól, az övéről, a szomszédéról, enyémről...ne tudjátok meg milyen fárasztó. És ha a gyereket is belevonja, na attól a plafonon vagyok. De talán tényleg túlzás volt a reakcióm, csak hát ilyen előzmények után nehéz higgadtan kezelni.

Minden hozzászólást köszönök!! 🙂

2023. máj. 4. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, bennem emberére akadna!

Én diagnosztizálnám őt állandóan: elmebaj, demencia, paranoia, hipochondria stb. :-)

2023. máj. 4. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
30 múltam, de amikor a regényemen dolgozom - vagy csak gondolatban vázolok fel egy jelenetet - akkor gyakorlatilag 3x kell szólni, sőt, néha a barátom kénytelen megrázogatni, hogy figyeljek már rá egy picit, annyira elmerülök a történetben.
2023. máj. 5. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!