Kislányom (3 éves lesz), ha elmélyülten játszik vagy nagyon leköti, amit épp csinál (tesz-vesz, intézkedik), nem figyel, ha szólunk neki. Anyámék szerint figyelemzavaros. Mit gondoltok?
Elküldtem őket a búsba, de azért elültették a bogarat a fülembe.
Ők kb. 1 órát látják egy héten, én is tapasztaltam, hogy elengedi a füle mellett, ha kérdezem vagy mondok neki valamit, de nem ez a jellemző.
Előre is köszönöm.
Helyesen tetted, hogy anyádékat elküldted a búsba. De ez is mutatja, hogy az ilyen megjegyzések még így is kárt tudnak okozni, hogy elültetik a bogarat a füledben.
Természetesen semmi baja a gyerekednek, sőt jó jel, ha el tud mélyülni valamilyen tevékenységben. Ez azt mutatja, hogy nagyon is tud figyelni valamire - vagyis pont az ellenkezője igaz annak, mint amivel a szüleid vádolják.
Köszönöm a kedves, segítőkész hozzászólásokat. Úgy rám ijesztett, nincs összehasonlítási alapom, ezért gondoltam írok ide.
Persze amúgy figyel a kislányom, meg játék közben is, ha szólítom őt, de előfordul, hogy rám se hederít.
Remegve írtam ki a kérdést nektek, képzelhetitek hogy felzaklazott.
Mindenkinek mentek a zöldek 😊
Kedves kérdező, akkor ezzel az erővel a férfiak 100%-a is figyelemzavaros, mert ha épp csinálnak valamit, és hozzájuk szólsz, holtbiztos, hogy észre sem veszik. :D
Ne aggódj, a kiscsaj flow állapotban van ilyenkor. Ha figyelemzavaros lenne, nem is tudna így elmerülni valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!