Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak? Okozhat neki...

Mit csináljak? Okozhat neki traumát?

Figyelt kérdés
Barátom szülinapján, egyik rokon 11 éves lánya ránk nyitott szex közben .
2023. máj. 3. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Nem mondod komolyan, hogy akkor volt eszetek szexelni, amikor csaladi buli volt? Tenyleg, nem ert volna ra?

Traumat talan nem okoz neki, de egy eletre megjegyzi, az tuti.

Remelem az anyja azert elbeszelget veletek.

2023. máj. 3. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha ez volt a szülinapi kivánsága az embernek.

Az ajtót mért nem zártátok kulcsra?

Amúgy én is nyitottam rá bátyámra 9-10 évesen, nem ért trauma, túl éltem

2023. máj. 3. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Nem írta, hogy buli volt, csak, hogy szülinapja volt meg szexeltek. Nem hiszem, hogy traumatizálta, legközelebb majd kopog.
2023. máj. 3. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi olyasmi nem törtènt, ami traumàt okozna egy egèszsèges gyerek lelkivilàgàban. Ennyi idősen màr règ tisztaban kell/kène lennie avval, hogy mit làtott. Megtanul kopogni.
2023. máj. 3. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk nektek nem alap, hogy kulcsra zárjátok az ajtót, amikor vendégeitek vannak, főleg, ha kiskamasz is?

Nem tudom, nálunk teljesen alapvető, hogy zárjuk az ajtót, amikor nem kettesben vagyunk, mert nem akarunk kellemetlen másodperceket senkinek.

2023. máj. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!