Ha ilyen problemam van, bajt okozhat a babamnak? Mit csinaljak?
28 hetes terhes vagyok, elso trimeszteri kellemetlensegeket leszamitva sohse volt problemam, nem hanytam egyszer sem, egeszen ma hajnalig. Ehhez hasmenes is tarsult, a gyomrom megkonnyebbult, de nagyon gyengenek erzem magam most is, faj a fejem, nincs etvagyam, de leeroszakoltam egy joghurtot egy banannal es par szaraz kekszszel. Kimentem setalni egy kicsit, de szinte oszeestem, elment a szemem vilaga, ugy locsolt fel ket jarokelo :(
A haziorvosom masik varosba van, ha holnap sem leszek jobban bemegyek az ugyeletre. Addigis, van valakinek otlete, mi lehrt ez? Nem szeretnem, ha baja esne a bebinek... :(
Amiket leírtál,nem veszélyesek a babára! Én 30szor hánytam átlagban 1 nap a 9.héttől a 35.ig pár napos szünetekkel.Többször estem össze az utcán,többször bénult le a karom,zsibbadt a fejem. Kórházban feltuningoltak többször,de mindig visszatért hiába szedtem azt és annyit amennyit kellett. Mindebből szerencsére semmit sem érzett a baba.
A doki sem tudott mást mondani csakhogy egyszerűen én ennyire sviselszarulem.Hallottam már ennél rosszabbat is. Mindig legyen nálad víz,magnézium és szőlőcukor. És ha kell menj el többször vérvételre.
2 hibát követtél el.
Az egyik hogy hasmenés hányásra nem eszünk joghurtot, a másik meg hogy nem sétalunk hanem fekszünk, pihenünk.
Valószínüleg egy vírust nyaltál be, igyál sokat ( cukros házi teat es vizet) es óvatosan ht keksz, banán, sós főtt krumpli.
Ha enyhül felesleges ezzel orvoshoz menni.
Azt még most tanuld meg, hogy a fosós-hányós vírusra semmilyen tejterméket nem eszünk. A gyereknek se adj majd.
Ropi, korpáskeksz, hajábafőtt krumpli. Rengeteg folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!