Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ilyen problemam van, bajt...

Ha ilyen problemam van, bajt okozhat a babamnak? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

28 hetes terhes vagyok, elso trimeszteri kellemetlensegeket leszamitva sohse volt problemam, nem hanytam egyszer sem, egeszen ma hajnalig. Ehhez hasmenes is tarsult, a gyomrom megkonnyebbult, de nagyon gyengenek erzem magam most is, faj a fejem, nincs etvagyam, de leeroszakoltam egy joghurtot egy banannal es par szaraz kekszszel. Kimentem setalni egy kicsit, de szinte oszeestem, elment a szemem vilaga, ugy locsolt fel ket jarokelo :(

A haziorvosom masik varosba van, ha holnap sem leszek jobban bemegyek az ugyeletre. Addigis, van valakinek otlete, mi lehrt ez? Nem szeretnem, ha baja esne a bebinek... :(

2019. okt. 16. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem lesz baja ettől. De neked jobban kéne vigyázni magadra, ha bármi komolyabb tünet van, menj az ügyeletre, vagy hívd ki őket.
2019. okt. 16. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb a folyadékpótlás, igyál sokat és ne tejterméket egyél! Pihenj sokat és a normaflore biztos nem árt! Egy-egy hasmenéstől nem lesz baj, a túl soktól kiszáradhatsz és ha görcsölsz, az okozhat problémát.
2019. okt. 16. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál,nem veszélyesek a babára! Én 30szor hánytam átlagban 1 nap a 9.héttől a 35.ig pár napos szünetekkel.Többször estem össze az utcán,többször bénult le a karom,zsibbadt a fejem. Kórházban feltuningoltak többször,de mindig visszatért hiába szedtem azt és annyit amennyit kellett. Mindebből szerencsére semmit sem érzett a baba.

A doki sem tudott mást mondani csakhogy egyszerűen én ennyire sviselszarulem.Hallottam már ennél rosszabbat is. Mindig legyen nálad víz,magnézium és szőlőcukor. És ha kell menj el többször vérvételre.

2019. okt. 16. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2 hibát követtél el.

Az egyik hogy hasmenés hányásra nem eszünk joghurtot, a másik meg hogy nem sétalunk hanem fekszünk, pihenünk.

Valószínüleg egy vírust nyaltál be, igyál sokat ( cukros házi teat es vizet) es óvatosan ht keksz, banán, sós főtt krumpli.

Ha enyhül felesleges ezzel orvoshoz menni.

2019. okt. 16. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt még most tanuld meg, hogy a fosós-hányós vírusra semmilyen tejterméket nem eszünk. A gyereknek se adj majd.

Ropi, korpáskeksz, hajábafőtt krumpli. Rengeteg folyadék.

2019. okt. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!