Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert mosolygott ram az a...

Miert mosolygott ram az a kisgyerek?

Figyelt kérdés

Ma alltam az Aldiban szembe a hutokkel es bambultam magam ele. Eleg rossz korszakat elem most az eletemnek, sokat sirok, szomoru vagyok, ehhez illoen teljesen fekete szettben mentem a boltba. Egyszercsak odatipegett hozzam egy nagyon picike kisfiu, epphogycsak jarni tudott, es mosolygott ram. Gyonyoru barna haja es szemei voltak. Eddig nem szerettem a gyerekeket, nem is akartam, de o annyira megfogott ma, bearanyozta a napom, nem is ertem miert, annyira feldobta a napom a gyonyoru kis mosolyaval es azzal, hogy kovetett vegig az uzletben es mindig vigyorgott.

Mi alapjan peciz ki maganak egy teljesen idegent egy kisgyerek?

22/L

2023. ápr. 30. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Kisugárzás. Téged választott. Biztos irtó cuki lehetett 😀.

Valamit megérzett,megtetszettél neki.

Hogy mit? Azt csak ő tudja 😉!

2023. ápr. 30. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

A gyerekek érzik a jó embereket és szeretik is.

Tele vannak szeretettel tudta hogy neked szükséged van arra s mosolyra :)

2023. ápr. 30. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Nem kell bele többet képzelni, mint ami. A közelben voltál, ennyi.
2023. máj. 1. 06:13
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Az én babámnak is vannak csak teljesen random szimpatikus emberek. Múltkor egy barátnőmhöz, akit először látott, azonnal odament és ráhajtotta a kis fejét a mellkasára. Nagyon édes volt. Biztos úgy gondolta, hogy ők ketten jóban lennének. :)
2023. máj. 1. 07:34
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Az én gyerekem minden arcra rámosolyog. Tetszik neki, ha szemkontaktusra szemkontaktussal reagál valaki 🤷‍♀️ (neki ez olyan, mintha kukucsosat játszanának). Valszeg jókor voltál jó helyen, de attól még jól esett a lelkednek, és észre tudtál venni valami szépet a világban. Ez már nagy dolog, ha épp depressziós vagy!
2023. máj. 1. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Az én gyerekem imádja a fekete színű dolgokat. Az arcokra mosollyal reagál pláne ha viszonozzák. Valamint a magas embereket is nagyon megbámulják. Vagy ha bármi érdekes van rajtad. Nekik egy szemüveg is az.

Ne gondold túl, örülj neki hogy ilyen nyíltan örömmel közeledett feléd pont mikor neked is jól esett. :)

2023. máj. 1. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyik gyerekem se mosolygott csak úgy akárkire. Nagyon is ritkaság volt, ha valakire igen.
2023. máj. 1. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szimpatikus vagy neki. Az én gyerekem ilyet sosem csinált. Csak mereven, mintha a lelkükbe látna, nulla mosollyal elkezdett random embereket bámulni, az se jobb. Mindig zavarba jöttek tőle, nem csodálom, tényleg furcsa volt. 😀 2 éves korára kinőtte. Azóta is ritkaság ha valakire visszamosolyog akit nem ismer.
2023. máj. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!