Kisgyerek nem fogadja el az apukájának a közeledését?
Sziasztok!
Van egy 4,5 éves kisfiunk, aki a férjem közeledését nem fogadja el.
Amire gondolok, pl: - ha hazaér munkából férjem, a gyerek nem reagál, ha szólok, hogy apa hazajott köszön neki
- férjem adni akar neki puszit vagy odabújna a fiam ellöki, hogy hagyjál békén
- csak velem alszik el estenkent, ferjemmel nem akar, úgysem hogy hárman
Egyébként elvannak, eljatszanak, igaz keveset, mert nagyrészt szombaton is dolgozik, így én hozom-viszem oviba, oviból, ketten megyünk boltba, jatszora, ilyesmik.
Látom férjemen, hogy rosszul esik neki. Esetleg nálatok fordult elő ilyen? Mi okozhatja?
"én hozom-viszem oviba, oviból, ketten megyünk boltba, jatszora, ilyesmik"
Na vajon, szerinted mi okozhatja..?
Szerintem a kevés közös élmény miatt. Egyes gyerekek éppen rátapadnak a ritkábban látott szülőre, mások pedig olyanok, mint a kisfiad (és az én kisfiam is).
A férjem 4 napot dolgozik, 4-et nem. Nagyjából a 2-3. szabadnap körül észleli a kisfiam, hogy az apja is ott van. Addig ugyanúgy hozzám szalad mindennel, hiába van (szó szerint) 1 centire tőle a férjem.
Miért nem egyedül alszik el a 4,5 éves gyerek?
Te akkor a gyerekeddel alszol 4,5 éve, külön a férjedtől?
Ez rohadtul nem jó sem a gyereknek, sem a házasságodnak. És lehet, hogy ez is benne van abban, hogy az apjával ilyen furcsa a viselkedése.
Meg is valaszoltad a kerdest:
eljatszanak, igaz keveset, mert nagyrészt szombaton is dolgozik, így én hozom-viszem oviba, oviból, ketten megyünk boltba, jatszora, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!