Kistestvér érkezése után, hogy tudnék segíteni a tesónak?
Mióta kistesója született magába forduló lett. 9 éves kislany. Nincs probléma vele a suliban sem, de feltűnően csendes, vissza fogott lett. Az iskolában is annyit mondtak, nem aktív az órákon, de ha kérdezik válaszol, jól tanul, jó a magatartása. De a többiekkel sem beszélget. Itthon velünk sem, bármilyen programot szeretnénk, nem érdekli csak csendben figyel, hallgat.
Mintha kicserélték volna. Az apjával kicsit többet beszél de velem semmit sem.
Mennyit foglalkozol vele, amikor csak kettesben vagytok, nincs ott a pici ?
Legalabb napi 1 ora ilyen kellene.
Feltekeny, elfordult toled. 9 evig o volt a minden, most meg hirtelen masodik lett.Mindenki a baba korul ugral, persze, hogy ez rosszul esik neki.
Szerintem van itt még más amit "elfelejtettél" leírni a történetedből.
Ha a memóriádat elővetted, akkor írd le, hagy lássanak pontosan az emberek, és ne félre tanácsokat kapj és ne a gyerekre legyen mutogatva, hogy féltékeny, mikor ez hazugság.
2+
*ne a gyerekre legyen mutogatva, hogy féltékeny, mikor ez hazugság.
Főleg egy 9 éves gyereknél aki a legjobban várta a testvére megszületését.
2+Milyen jó ha az ilyen gyerek felnőtt, saját családja van, és kristálytisztán emlékezik és látja mit műveltek vele némber, mocskos emberek. Már van összehasonlítási alapja.
Lássuk, hogy leírod a valóságot. Hagy lássa a publikum.
Nem mutogattam a gyerekre!!!!
Tanácsot kértem, hogy tudnék segíteni neki. Egyszerűen nem találjuk az okot, mert mindig is figyeltünk rá. Attól, mert kistesó érkezett nem felejtettük el. De velünk nem beszél, esetleg ha kérdezünk válaszol egy két szavas dolgot és ennyi
#4 nálad minden rendben? Terápiát javasolnék a 4esnek, mert már többször is olvastam ma a teljesen beteges, zagyva válaszod, de sehol semmi értelme. Ennyire buggyant vagy, vagy unatkozol?
Kérdezőnek: mennyi idős a pici? Adjatok időt a nagylánynak, féltékeny. Próbáljatok csak vele időt tölteni és engedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!