Ettől lehet baj? Nagyon félek
Én vagyok itthon a kis öcsémmel, aki 10 éves én 16 éves lány vagyok. Fityma szűkülete van, gyulladt neki ezért anyukám mondta hogy majd áztassam neki kamillával. Azt tudni kell, hogy nekem pedig körömágy gyulladásom van, némileg levedzik is. Szóval meg főztem a kamillat, magamnak egy tálba, öcsinek csészében. Én be áztattam egy kicsit a tálban, aztán elmentem mosdóba, mondtam az öcsémnek utána ő jön. De mivel szégyellte előttem ezért míg WC voltam beletette, viszont nem a csészébe, hanem a tálba, amit előtte használtam!!
Órák óta ezek kattog az agyam, nem lesz ettől baja? Olyan hülye voltam, hogy nem öntöttem ki egyből, hanem szaladtam wcre. :((
Utána mikor megtudtam ezt azonnal mondtam neki, mostmar aztassa a csészébe, amibe a tiszta tea van, hátha ez segít :/
Szerintem Kérdező te is beteg vagy vagy súlyos eltorzult/megnyomorított/abuzált személyiség, ha kamasz lányként ezt nem kérted ki magadnak,ha te is normálisnak gondolod a tesód f..arkát kamillázni.Ez nálam az a pont lett volna, hogy azonnal nagyanyámhoz költözök,kb szó nélkül(még lehet fel is jelentettem volna anyámat,bár 30 éve ejnyebejnyét kapott volna, most már nem hiszem).A tesód is kenegeti majd a nunid ha hüvelygombád lesz?vagy segít felrakni a hüvelytablettát?
Beteg világ van.
"Én vagyok itthon a kis öcsémmel, aki 10 éves én 16 éves lány vagyok. Fityma szűkülete van, gyulladt neki ezért anyukám mondta hogy majd áztassam neki kamillával."
Ezt írtad.Ez azt jelenti,hogy te csinálod.
Anyád vigye dokihoz a tesódat, mert a fitymaszűkületre a kamilla,olyan mint halottnak a csók.Vagy krém kell rá vagy műtét.A kamilla semmit sem csinál, csak jól kiszárítja a makkját,hogy még viszketni is fog neki.
"egy sem a kérdésre válaszolt, csak a beszűkült világukat vetítették."
LOL🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!