Csak én félek ettöl? Hogy kudarcként élné meg?
Figyelt kérdés
Lányom pár napja használja a bilit de lényegébe bugyi, nadrág nincs rajta csak szoknya és pulover. félek ráadni alsot mert ha becsurgat nem szeretném ha kudarcként élné meg. hogy tanitsam meg rá hogy húzza le a gatyót ha pisilni kell? szolni nem szól de korrektül használja abilit ha kell neki, baleset nem volt eddig2012. nov. 22. 13:18
1/3 A kérdező kommentje:
2 éves
2012. nov. 22. 13:19
2/3 anonim válasza:
Nem egészen értem az elgondolásodat. Ha esetleg történne mégis baleset, a padló, a zokni úgyis nedves lesz, valószinűleg a szoknya is. Ezen semmivel nem könnyebb túllépni, mint azon, hogy hogy elázik a bugyi is. Vagy arra gondolsz, hogy ha nem érzékelné pucérnak a fenekét, akkor elengedné magát, mert azt hiszi, pelusban van, és "szabad" a pálya? Ha ez igy van, akkor még nem érett teljesen a szobatisztaságra, csak látszatszobatisztaságról van szó.
Én amúgy sem tartom jó dolognak, ha egy kislány csupasz popsival jár-kel, játszik. Sem nyáron, sem télen. Nagyon könnyen összeszedhet bármilyen fertőzést igy.
Szerintem nem bonyolitsd, később mégis mikor akarod majd a bugyira szoktatni? Lehet, hogy akkor meg már egyáltalán nem fogja elviselni magán.
3/3 A kérdező kommentje:
igen attol félek hogy azt hiszi pelus és nem kell levenni
2012. nov. 22. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!