Kedves figyelemzavarosok! Mesélnétek nekem, milyen volt a gyerekkorotok és milyen felnőttkorban? A fiam érintett és szeretném a másik oldalról is megismerni a dolgokat. Még csak 4 éves.
Engem nem kódoltak mert akkor még ez nem volt akkora divat hogy mindenből katasztrófális problémát csinálunk és 20 fejlesztésre járhatjuk a gyerekeket…láss csodát még is több korrekt szakember és mérnök került ki mint most vagy mint amennyi fog…egy figyelem zavarosnak szigor kell és fegyelem na meg türelem, mást úgy sem fogsz tudni tenni.
Amúgy amit 3-as írt az is felvan fújva. Minden férfi vagy 10/8 így viselkedik főleg ha a végén úgy is tudja hogy az asszony megcsinálja helyette. Még az én párom is próbálkozott ilyenekkel, mondjuk én nem kapok agyérgörcsöt ha megkérem valamire és nem csinálja meg, akkor megkérem újra. Ja és amúgy vezető beosztásban van, okos és intelligens és nem figyelem zavaros csak lusta és a legtöbb férfit sajnos úgy nevelik hogy majd asszony megcsinálja, ezt vagy ki neveled vagy nem. Ja amúgy rossz helyre parkolni sem adhd hanem simán nem érdekli hova parkol.
Én viszont tudom hogy nehezen figyelek és szétszórt vagyok bla bla még is felelősségteljes munkám van, sőt vezető is voltam, de ennyi, vannak ilyen emberek nem kell ebből ekkora problémát csinálni.
Amúgy a szigorúbb iskola sokkal jobb nekem is az volt, ott könyebb volt tanulni és legalább volt következménye mindennek ami miatt muszáj volt tartani a lépést. Higyjétek el 20 féle fejlesztés és tutujgatás nem segít, egy szigorú iskola és pár tanulást segítő könyv vagy CD ( alkalmazás???) segít.
Amúgy a telefonokon beállítható emlékeztető sokat segít, egy szétszórt feledékeny embernek ennyi kell.
A takarítást meg felesbe csinaljuk és elmondom neked hogy nagyon alaposan takarítok, lehet hogy összegyűlik néha a kupi stb de ez sem azért van mert mentálisan lenne problémám hanem mert nem érek rá😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!