Ki hogy "birkózott" meg azzal, amikor megszületett a második gyermeke, első gyermeke napirendjét mennyiben érintette, mikre figyeljek oda?
Nálunk pont 2 év van a két gyerek között és én is nagyon féltem attól amitől te is.Viszont a félelmeim alaptalanok voltak. Nálunk a kicsi szinte az első naptól kezdve felvette a nagyobb napirendjét.(persze az evéseken kívül ) Aludni is egyszerre aludtak.
Ajánlani azt tudom, hogy ha lehet a kicsinél minél hamarabb kezd el a napirendet, ők még olyan fogékonyak.Próbáld a fő alvást (ebéd után) egyszerre időzíteni akkor neked is lesz egy kis pihenőd. Ne legyen lelkiismeret furdalásod ha nem érsz a teendőid végére. Hidd el megvár és első a két gyerkőc. Vond be mindenbe (pelenkázás, fürdetés, öltöztetés ... stb) a nagyot, ne érezze hogy ő nem fontos. puszilgasd, szeretgesd a nagyot is mikor teheted, és ha lehet minden nap tölts vele egy kis időt kettesben (pl.: boltba elsétálni)
Ha van kérdésed írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!