Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy telt az első pár hónapoto...

Hogy telt az első pár hónapotok miután megszületett a babátok? Milyen volt a szülés?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 11:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Mozgalmasan.

szülés: természetes. klinikán. aztán 5 nap bent és irány haza.

itthon: nem vette ki senki a kezemből a melót ugyhogy muszáj volt nekiállni. mondjuk nem is vagyok / voltam az a kényelmes tipus.

volt egy barátnőm akinek két héttel később született azonos nemü babája sokat beszélgettünk sétáltunk később. Jó volt.

a kicsi jól aludt jól evett nem volt gond szóval nyugis időszak volt.

ezek az elnagyolt válazok ha konkrét dolgokra vagy kiváncsi kérdezz még.

2010. okt. 27. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
szia én nagyon de nagyon nehezen szültem!!! itthon egy hétig volt segitségem de már utánna egyedül csináltam mindent. nagyon levoltam lassulva kb 1 honapig.meg a babám is hasfájos volt+ cicin akart mindig lenni éjjel is felvolt 3 óránként!! de idővel jobb lett a helyzet. jo babázást!!
2010. okt. 27. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Szules turheto volt,2szer inditotak 5napot voltam bent.

Itthon pihentem,6hetig naponta volt segitsegem(nalunk ez hagyomany)

az elso 3honap szornyu volt,a lanyom iszonyu hasfajos volt,se ejjlunk se nappalunk nem volt.Aztan javult a helyzet.

2010. okt. 27. 11:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Pénteken befektettek, mert terminustúllépésem volt, szombaton 13:23kor szültem, 7 óra vajúdás után végül császárral, kedd reggel 10kor már mentünk haza (bajcsy) aztán anyu takarított egy hétig nálunk, meg főzte a cumisüvegeket, én meg csak szoptttam, fejtem, néztem a babám. hulla voltam, alig éltem a fáradtságtól. hasfájós is volt, 3 hétig nem aludtam, szinte csak napi 1-3 órákat. aztán végülis 6hetes volt mikor összehangolódtunk, utna jobb lett. egy nap: cumisüvegfőzés, etetés, mosás, teregetés, etetés, főzés, takarítás, etetés, takarítás tovább, etetés... stb :DDDDDD változatos volt, amióta nem csak alszik izgalmasabb. ha éren van vele vagyok, ha alszik csinálom a dolgom. vayg ha itthon van az apja akkor vigyáz rá, ha épp akkor főzök vagy ilyesmi. Nem tudom tiéd mekkora, de őszintén megmondom én az első mosolyáig nem annyira élveztem, persze csodáltam meg minden, de egyedül voltam mindig, és vele se tudtam játszani vagy bármi, nehéz volt. emberi hangot se hallottam :S
2010. okt. 27. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
természetes szülés volt 26 óra vajúdás után.egy hetet voltunk bent,mert a fiam fertőzést kapott.Segítségem nem volt,de nem is igényeltem,kaját két hétig rendeltük,majd mindent úgy csináltam mint szülés előtt.Két hétig minden nagyon jó volt,aludt,evett a fiam,majd jött a hasfájás három hónapos koráig.Nappal nagyon sokat sírt,csak a cicin lógott,éjszaka egy hónapos koráig kétszer,két hónapos koráig egyszer kelt,aztán már csak reggel hat körül.Minden nap sétáltunk,egyszer alvásidőben.Fél éves korára lett napirendünk a hozzátáplálással,előtte nagyon sokat cicizett,1,5-2 óránként.Nagy vonalakban ennyi.
2010. okt. 27. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
A szülés: 10 óra vajúdás után gátvédelemmel szültem a kislányom. Kicsit repedtem, varrtak, de nem volt vészes. Nagyon hamar rendbe jöttem fizikálisan. Szerdán szültem, szombaton jöttünk haza. Az első három hétben volt segítségem. A harmadik héttől hasfájós volt, de szerencsére inkább csak az esti órákban. Éjszaka egy hónapos kora óta nem kel enni-csak nyáron inni egyszer-kétszer-. Tíz hetes koráig volt hasfájós. Egyébként nagyon jó baba volt és most is az. Jól elvan. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Bár mostanában nyűgös, mert jön a foga, de már nem az első hónapokban vagyunk :D
2010. okt. 27. 20:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Első baba? Mi most várjuk az elsőt és nagyon szeretném ha sikerülne gátvédelemmel szülnöm!

Mindenkinek köszönöm, és gratulálok a babákhoz :)

2010. okt. 28. 07:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen első baba! Én is végig így készültem, hogy gátvédelemmel szeretném megszülni. A védőnő nem biztatott, mert azt mondta, hogy nem szokták az első szülő nőknél javasolni. Szerencsére itt nálunk a kórházba nem az a lényeg, hogy hányadik szülés. Ha úgy látják, hogy sikerülhet, akkor támogatják! Kívánom, hogy neked is sikerüljön! Minden jót! :D
2010. okt. 28. 11:04
 9/9 A kérdező kommentje:

De jó, köszi a választ!

Minden jót!

2010. okt. 29. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!