Anyukák, akiknek több százezret keres a párja, mivel foglalkoznak a párjaitok?
Figyelt kérdés
Többször olvastam már, hogy valaki kérdez, ki mennyiből gazdálkodik, és sokan írjátok ,hogy 160-600 e Ft körüli összegekből. Ebből ugye a Gyed és a Gyes összege ismert, de miből jön be nektek több százezer? Mivel foglalkoznak a párjaitok?
Ezt a kérdést már többször fel akartam tenni (kíváncsiságból, és nem mások - főleg arctalan anonim válaszolók - zsebében akarok kutakodni).
Köszönöm, aki válaszol.
2010. okt. 7. 17:15
21/23 anonim válasza:
Nálunk a párom 250 körül keres (nem is tudom pontosan). Az én GYED-em az utolsó fillérig elmegy lakásrezsire és lakáshitelre, így abszolút az ő pénzéből eszünk-iszunk, élünk. Hála istennek gyerekszobabútort és kisruhákat mind barátoktól kaptuk, így arra nem kellett, illetve kell költenünk. Különben nem is tudom hogyan oldanánk meg. Pld. egy téli overall és csizma közel 30 000 forintba kerül. Meg se tudnánk venni. :(
22/23 anonim válasza:
Én jelenleg 2 fiammal élek egyedül albérletben!Az albérlet fizeti az apuka ,ha tudja, a többit nekem kell kispórolnom ,rezsi ,étel, suli,hitelkártya.Nehezen de ,átvészeljük a hónapokat.Már kezdem elbízni magam ,milyen ügyesen csinálom:)Mi is jól éltünk pár éve,amikor még a férjemmel együtt voltunk, akkor nem kellett annyira nézni mi ,mennyibe kerül!Akkor kellett volna spórolnom!Nem irigykedem,örülök ,ha másnak nincsenek ilyen jellegű gondjai!Csak egy jó tanács,vigyázzatok a párotokra,és minden hónapba tegyetek félre ,hogy legyen mihez nyúlni ,ha gond van!Szép estét
23/23 anonim válasza:
320ezret keres a párom külföldi munkával.én csak gyest kapok családival ami 38ezer.én elött e nem kerestem mert tanulo voltam.EZT A PÉNZ SENKI NE IRIGYELJE,MERT FÉL ÉVIG SZINTE NEM LÁTJUK APÁT ÉS SZÖRNYÜ.INKÁBB LENNÉK SZEGÉNYEBB....SAJNOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!