Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, akiknek több százezre...

Anyukák, akiknek több százezret keres a párja, mivel foglalkoznak a párjaitok?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már, hogy valaki kérdez, ki mennyiből gazdálkodik, és sokan írjátok ,hogy 160-600 e Ft körüli összegekből. Ebből ugye a Gyed és a Gyes összege ismert, de miből jön be nektek több százezer? Mivel foglalkoznak a párjaitok?

Ezt a kérdést már többször fel akartam tenni (kíváncsiságból, és nem mások - főleg arctalan anonim válaszolók - zsebében akarok kutakodni).

Köszönöm, aki válaszol.

2010. okt. 7. 17:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

nem keres több százezret csak 120-140.000 körül

hivatásos katona / főtörzsörmester.

2010. okt. 7. 17:19
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Az én férjem mérnök, 245e-t keres, ehhez jön az én gyedem. Sajnos mire kifizetjük a hiteltörlesztőt (nem valami palotára, panelban élünk), és az összes rezsit+bkv bérlet, ilyesmi, szó szerint kajára alig marad. Pedig még kocsink sincs. El nem tudom képzelni, azok, akik minimálbérből élnek, hogy jönnek ki.
2010. okt. 7. 17:21
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Az én férjem több százezret keres, és én is ennyit kerestem, mielőtt terhes lettem. Multinál középvezetői pozíciók.
2010. okt. 7. 17:36
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Enyém kamionsofőr és elég gyakran itthon van,persze nem veszélytelen a munkája,de mi már ezt kezdetektől így szoktuk meg,11 éve.Én nem dolgozom,mert akkor nem tudnám ellátni kajával,tiszta ruhával a bizonytalan indulások idejére,és nem is tudnánk úgy annyit együtt lenni,így is kevesebbet mint rendes házaspár.Ha azt nézzük,nekünk sincs marha sok pénzünk,van hitelünk,számláink,kiadásaink.De minimálbérből én sem tudom hogy jönnek ki egyesek,még ha mindketten dolgoznak is.Életművészek az biztos,főleg gyerekek mellett.
2010. okt. 7. 18:26
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem informatikus, 300.000-et keres. Nagyon sokat utazik, főként európán belül.
2010. okt. 7. 18:47
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Bróker, havonta kb. 300 a fix, és ehhez jön 3 havonta kb. 8-900 ezer jutalék. Nagyon jól keres, szerencsénk van.
2010. okt. 7. 19:03
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A párom tűzvédelemmel foglalkozik,annak is a vízzel kapcsolatos részével.250 e keres változó a munkaideje(ált 7-5.-ig,de van hogy 8-10-kor jön haza) és sokat jár vidékre.Nekem 110e a fix fizetésem és ha jön a terv,negyedévente van prémium. (ami 10e-50e-ig lehet,de olyan is van,hogy nincs)
2010. okt. 7. 19:07
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az enyém is nemzetközi fuvarozó. Mi nem nagyon érezzük meg, hogy jól keres, mert csak a párom dolgozik egyedül. Én GYED-en vagyok, de velünk él édesapám és az öcsém is, aki még nappali tagozaton tanul. Így őket és a 2 gyermekünket is a párom fizujából tartjuk el + a GYED, amit elvisznek a hitelek.
2010. okt. 7. 19:33
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
A férjem mérnök, én légiutas-kísérő (most megyek vissza). 500-600 e körül jön be egy hónapban (mármint mikor én is dolgozom -Gyeddel olyan 400 e körül volt). Szülőknek segítünk elég sokat, de azért félre is teszünk, szeretnénk családi házba költözni. 2 éves múlt a fiúnk szeptemberben. Hála istennek nem panaszkodhatunk, és felvágni sem szeretünk vele :)
2010. okt. 7. 19:58
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nappal dolgozik jelképes bérért, éjszaka pedig "maszekol", de ez után is fizet adót. Szóval így hoz össze havi 3-400 ezer Ft-ot. Előtte én jól kerestem, ennek a megtakarításnak a hozamából (is) élünk most.
2010. okt. 7. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!