Az anya hibája ha a 10 éves fiának nem veszi észre h fitymaszűkülete van és emiatt műteni is kell? Vannak még ilyen nők, akik ennyire nem foglalkoznak a gyerekükkel? Miért?
Szerintem azzal nincs baj,hogy a szülők néha kikapcsolódnának. És még jó helyre is kerül addig a gyerkőc. 10 éves,már ráadásul nem is pici. Én is voltam, akár vacsizni a férjemmel, anyukám vigyázott a picire. 10 évesen már akár egy hétre is elmennek táborozni a gyerekek. Szerintem ez teljesen normális.
Fitymaszűkülett...., és mi van a háziorvossal, évente van státusz vizsgálat. Oké az anyuka is láthatta volna,de nem most hanem évekkel ezelőtt.
Szerintem inkább az apáé.
Az meg, hogy lepasszolták, hogy szórakozhassanak... Az meg miért lenne baj???? Mi is leadtuk mindkettőt hétvégén, hogy elmehessünk szabadtérire.
Nem tudom mi az oka, de az egyik rokonom is 10 éves volt és akkor vették észre. Pedig foglalkoztak a gyerekkel.
Alapvetően a gyerekorvos és a nővér és védőnő a hibás, ha addig senki nem veszi észre, és nem az anyuka, aki nem is orvos!!!!!!!!
egy 10 éves azért már magának mossa és foglalkozik vele nem? Most nem mondod komolyan hogy ezért minden este az anyuka nyissa rá az ajtót. Te meg egyébként ne ítélkezz mert nem tudhatod mi van/volt a háttérben. Attól mert fitymaszűkülete van és a szülők elmentek szórakozni még nem biztos hogy felelőtlenek!
Foglalkozz a magad dolgával.
Én tényleg nem értem, hogy a fitymaszűkületet miért nem veszik észre maguk az orvosok, miért nem kérdeznek rá?
Alapvetően az ő feladatuk lenne.
Egy ismerős gyerekének meg a heréje nem szállt le. A csecsemőkét mindig megnézik, így egyszerűen nem értem, hogy az orvos akkor éppen mit csinált, hogy nem vette észre??
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy tízéves gyereket anyukának kéne fürdetni, pisiltetni. És esténként ellenőrizni a fitymáját, hogy hátra lehet e húzni a bőrt.
A msáik pedig lepasszolta az anya a 10 éves fiát????????? Az én szüleim reggel hattól-kettői dolgoztak, ergo 7 éves koromtól tök egyedül jártam iskolába majd haza, megmelegítettem a kajámat, megebédeltem és aztán mentem anyukám munkahelyére anyukám elé. És egyedül voltam otthon a szünetekben. Tízévesen egyedül ellettem volna otthon egy hétvégét. Nem kellett lepasszolni. Nehogy már 10 éves gyerek mellől ne lehessen elmenni kikapcsolódni. Az meg külön jó, hogy van egy nagyszülő, akihez el lehetett vinni a gyereket.
Kicsit túlreagálod a dolgot és próbálsz mindenbe belekötni. Pedig el kell fogadnod nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!